Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Vaktin Çok Boşsa Gel

Konu

Evet Gencolar Size Bir Hikaye Anlatayım. 2 Haftadır Yatıyorum Akıl Sağlığım Yerinde Değil T3 Odalarından Çıkarmadılar Beni.
Bu Arada Davar Emir Yetkimi Almış Biz Burda Ticarilere Kafa Atıyoruz Pardon Ticariler Bize Kafa Atıyor Gülmekten Ölüyorum Neyse Konuyu Dağıtmadan Başlayayım.
Kız Arkadaşımla Alkol İçtik Yeşilköy Sahilde, 2 DK WC Aradık Bulduk Geldik Alkolümüzü Suriyeliler Çalmış Tek Kaybolan Grup Onlardı Hiç Şüphem Yok.
Lakin Kız Arkadaşım Çok İçmiş Kendi de Farkında Değil, Bir Kaç Kusmaya Rağmen Toparlayamadı Yedek Kaskım da Yok Kızı Bağcılara Bırakıyorum.
Neyse Bıraktım Yolda Anası Aramış Ama Oto Redde Olduğu İçin Bana Gözükmüyor, Kulağıma da Normalde Takmam Kulaklık Taktım. 
Sarhoş Falan da Değilim, Namaz Kılarım Falan Ama Alkol de İçerdim Kendime Güveniyordum. Neyse Bağcılar Güneşli Eski Londra Asfaltı Mezarlık Tahliye Yolundan Dört Yol Ağzında Karşıya Geçiyordum. Geçmeden Evvel Hafifçe Gelen Var mı Diye Refleksif Olarak Sola Baktım. Tam Geçiyordum ki Hatta Geçtim Diyebilirim, Sol Aşağı Gözüm Bir Anda Baktı ve Siyah Ticari Bir Araba Farı Gördüm. İçimden Olamaz Diyemeden Kendimi Havada Buldum. Motordan Atlama Muhabbetini Bile Yapamadım. Soldan Vurduğu İçin Motor Direk Sağa Yattı Ve Çoğumuz Bilir Kaldırım Mantarları Olur Kaldırımla Asfalt Arasında. Onlara Vura Vura Taklalar Attım.
Köprünün Ağzına Kadar Bir 100 Metre Kadar Mantarlara Çarpa Çarpa Gitmişim. İlk Olarak Ayaklarımı Vurdum, Bunun Etkisiyle Takla Meydana Geldi, Sonraki Darbelerden Birinde Kafamı Kaldırımla Çimi Ayıran Yükselti Kısmına Vurdum, Son Mantara Vuruşumda Göğsüm Denk Geldi ve Nefesim Kesildi. İnanılmaz Bir Acı ve Şuur Kaybı, Dünyevi Mantık Çerçevesi İçinde Düşünmeniz Ne Yazık ki Olanaksız. Evren Uzay Hayatın Anlamı Pişmanlıklar Aile ve Sorumluluklarınız Herşeyi Düşünüyorsunuz, Sonra da Acı İçinde Bayılıyorsunuz. Uyandığımda Daha Doğrusu Şuurum Yerine Geldiğinde Etrafımda 20 30 Kadar Kişi Vardı. Kulaklığımdan Hala Müzik Sesi Geliyordu, Samsung Sağlam İş Yapıyor. Kulaklarımdan Nasıl Çıkmadı Derseniz Kaskın Şekli İtibariyle Kulağınız Yırtılsa O Kulaklık Ordan Çıkmaz. Cebimde Çalan Telefonu Fark Ettim Biri Aldı ve Açtı, Kaza Yaptığımı Söyledi Neyi Olduğumu Sordu. 30 Saniye Kadar Konuştuktan Sonra Kapattı. Arayan Sarhoş Kızın Babasıymış. Ambulans 2dk İçinde Geldi, Sadece Göğsüm Diyebiliyordum. MR, Tomografi, EKG, Adli Tıp Derken Sonunda Taburcu Oldum ve Ticari Araç Frene Dahi Basmadan Bana Sol Arka Kısmımdan Aşırı Hızlı Vurmasına Rağmen %75 Suçlu Bulundum. Kanımda Alkol Dahi Çıkmamıştı. Tek Sebep 4 Yol Ağzında Geçiş Üstünlüğü Olmasıydı. Motorcu Montu ve Eldivenleri Kullanılamaz Halde. Sigorta Suçlu Olmam Nedeniyle Ödemede Sıkıntı Çıkarttı. Vurduğum Motor SYM GTS i250 evo. Kazayı Yapmasaydım Kısa Süre Sonra R25 Alacaktım. Şunu Demek İsterim, Ekipmanınız Tam, Alkolsüz, Artçı Olmadan Sürmeyecekseniz, Motor Sürmeyin. Kaza Anında Ters Bir Durumda Hayal Edemeyeceğiniz Düzeyde Acı Yaşarsınız. Sadece Allah'a Dua Edip Ambulansın Gelmesi ve Size Morfin Vermesini Dilersiniz. Hastane Devlet Hastanesiyse MR'da Damardan İlaç Alana Kadar 1 2 Saat Kadar Katlanmak Durumundasınız. Ben Motor Hastası Bir İnsandım Hala da Öyleyim Ama Sürmüyorum.
Kaza Sonrası (TSSB) Travma Sonrası Stres Bozukluğu 1 İla 2 Hafta Arasında Psikolojinizi Berbat Etkileyebilir, İntihara Kadar Götürebilir. Xanax Gibi Anti-Depresanlarla Ayakta Durdum. Hayat Kolay Değil Kısacası, Bir Kural Konulmuşsa Bir Sebebi Vardır, İhlal Etmeyin.

10.500 TL SYM GTS I250 EVO [EXPER ONAYLI PERT]

[Resim: 56403865-2564024787157685-1287105393526860122-n-1.jpg]

[Resim: 57034861-402232380355859-3158431338055577126-n.jpg]

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Çok geçmiş olsun kardeşim.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Son Düzenleme: 24-04-2019, Saat: 23:19, Düzenleyen: Pizza.
Çok geçmiş olsun kardeşim  Benim Şeklim Ney Böyle ?

Geçmiş Olsun Umarım Sağlığına Kavuşursun Dostum

Steam Yutup | Rep
Çok geçmiş olsun.

Ulaşmak isteyen : S T E A M
Kulak Çek = Morelow  Huh
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular