Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Üyelik Sözleşmesi

Konu

#1
Son Düzenleme: 23-01-2019, Saat: 22:20, Düzenleyen: MawiLarq.
WEBDiyo genel üyelik sözleşmesi , güncellenme tarihi : 23.01.2019 , saat : 21:49


  1. Forum içinde uygunsuz, cinsel içerikli, hakaret içeren, yasalara aykırı mesaj atmak yasaktır. Forumdaki mesajların hepsini okumamız mümkün olmayabilir. Bu nedenle bu tür mesajlardan forum yöneticileri sorumlu tutulamaz.
  2. Bu forumdaki bilgiler siz istemedikçe 3. kişilere verilmez. Herhangi bir hack saldırısında verilerinizin tehlike altında olmasından forum yöneticileri sorumlu tutulamaz.
  3. Kurallara uymamanız durumunda forumdan süreli veya süresiz uzaklaştırılabilirsiniz. Ayrıca gerek duyulduğunda IP adresiniz kayıtları incelenmektedir. Forum yöneticileri forumdaki mesajları silme ve değiştirme hakkına sahiptir. Foruma yazdığınız bilgiler veritabanında, forum giriş bilgileriniz ise "çerez" (cookies) olarak bilgisayaranızda saklanmaktadır.
  4. WEBDiyo.com yöneticileri yaptığınız tüm kural dışı harekette size ceza işlemi veyatta yasaklama işlemi gerçekleştirebilir.
  5. Kişisel bilgileriniz özel şifreleme yöntemleri ile şifrelenmektedir , şifrelenen belirli kısımlar web sitesinin işleyişi için üyeliklerinize yüklenir ve bu veriler web siteminiz belirli yerlerine erişirken kontrol edilmektedir.
  6. WEBDiyo.com yöneticileri yayımladığınız içeriklerin hiçbirinden sorumlu değildir herhangi bir yasal soruşturmada tüm bilgilerinizi türkiye cumhuriyeti ile paylaşıcaktır ve tüm yasal yükümlülüğü ortadan kalkacaktır.
  7. Herhangi bir durumdan dolayı yasaklanmanız durumunda webdiyo.com yöneticileri sorumlu tutulamaz.
  8. Üyelik oluştururken forum kuralları nı okuduğunuzu ve uyucağınızı onaylanmış olursunuz .
  9. Site’de yer alan bilgiler hiçbir şekilde çoğaltılamaz, yayınlanamaz, kopyalanamaz, sunulamaz ve/veya aktarılamaz. Site’nin bütünü veya bir kısmı diğer bir internet sitesinde izinsiz olarak kullanılamaz. 
  10. Firma, fiyatlar ve sunulan ürün ve hizmetler üzerinde değişiklik yapma hakkını her zaman saklı tutar. 
  11. Firma, site üzerinden kullanıcıların ilettiği kişisel bilgileri 3. Kişilere açıklamayacaktır. Bu kişisel bilgiler; kişi adı-soyadı, adresi, telefon numarası, cep telefonu, e-posta adresi gibi Kullanıcı’yı tanımlamaya yönelik her türlü diğer bilgiyi içermekte olup, kısaca ‘Gizli Bilgiler’ olarak anılacaktır.
  12. Kullanıcı, doğru, eksiksiz ve güncel kayıt bilgilerini vermek zorundadır. Aksi halde bu Sözleşme ihlal edilmiş sayılacak ve Kullanıcı bilgilendirilmeksizin hesap kapatılabilecektir.
  13. Firma, dilediği zaman sitede sunulan hizmetleri ve işbu sözleşme şartlarını kısmen veya tamamen değiştirebilir. Değişiklikler sitede yayınlandığı tarihten itibaren geçerli olacaktır. Değişiklikleri takip etmek Kullanıcı’nın sorumluluğundadır. Kullanıcı, sunulan hizmetlerden yararlanmaya devam etmekle bu değişiklikleri de kabul etmiş sayılır.
  14. İşbu Sözleşme ile ilgili taraflara gönderilecek olan tüm bildirimler, Firma’nın bilinen e.posta adresi ve kullanıcının üyelik formunda belirttiği e.posta adresi vasıtasıyla yapılacaktır. Kullanıcı, üye olurken belirttiği adresin geçerli tebligat adresi olduğunu, değişmesi durumunda 5 gün içinde yazılı olarak diğer tarafa bildireceğini, aksi halde bu adrese yapılacak tebligatların geçerli sayılacağını kabul eder.
  15. Sözleşme’nin uygulanmasından veya yorumlanmasından doğacak her türlü uyuşmazlığın çözümünde Kocaeli (Merkez) Adliyesi Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  16. sözleşme şartlarından biri, kısmen veya tamamen geçersiz hale gelirse, sözleşmenin geri kalanı geçerliliğini korumaya devam eder.
  17. Gizli Bilgiler, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapılmasının zorunlu olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Belirtilen üyelik sözleşmesinin geçerli olduğu adreslerimiz;

  • webdiyo.com
  • forum.webdiyo.com
  • oyt.webdiyo.com
  • blog.webdiyo.com
WEBDiyo üyelik sistemi tüm webdiyo projelerinde ortak olarak kullanılmaktadır , bu sözleşme tümü için geçerlidir.





Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task