O Kadar emek verdim sizce tutar mı ?
Gamer Worlds
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Forumunuzun Amaci Nedir
tutmaz wix
1.Nesil yazar
Forumun amacı sahte, kişiyi kandıracak içerik, virüs felan olmayan güvenilir bir paylaşım yeri yapmak insanların gönül rahatlığı ile girebilecekleri bir ortam yapmak bu arada bir arkadaşımız wix demiş. Wix indirimleri geldiği zaman zaten premiuama geçirecem siteyi özel domain adı vs. yani wix diyip geçmeyin arkadaşlar. Sonuçta emek var yani 1 tıkla yapmadım bunları ben
Tutması için sizi diğer sitelerden ayıran şey nedir ? Bunu biraz daha göze batırmanız gerekiyor , güvenilir bir web site kurmak için ilk önce wix.com domaini zinciniri kırıp , birazda paraya kıyıp bir sunucu , domain satın alarak yolunuza devam edebilirsiniz.
Forward Gaming
Em!Rate Gaming
-RexoS- Gaming
Fb.com/Official.Emirate
Uzun bir aradan, kişisel yenilenmeden sonra devam, çok yakında Youtube Kanalım - Ekibim ile geri dönüyorum
@ozzgura - - 06.01.20
Em!Rate Gaming
-RexoS- Gaming
Fb.com/Official.Emirate
Uzun bir aradan, kişisel yenilenmeden sonra devam, çok yakında Youtube Kanalım - Ekibim ile geri dönüyorum
@ozzgura - - 06.01.20
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Projem Tutar mı ? | ReisBack | 3 | 479 |
14-01-2020, Saat: 03:11 Son Yorum: AwpSlayer |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi