Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ts3 islemleri kapandı !!!

Konu

Beyler mağlum oyt nin rakip firmasını bilmeyen yoktur yada bazı arkadaşlar şimdi bu haberi öğrenebilir bende fb den gördüm

[Resim: EmL9j8.jpg]

[Crazygame.com Developer olarak çalışmaya başladı ]
Gülmekten Ölüyorum hayırlısı artık Gülmekten Ölüyorum

Arkadaşımında Rakip Firmadan Bir Sunucusu Vardı TS Leri Kapanınca Nerdeyse tüm Klanı Dağıldı Çocuğun Neyse Sıkıntı Çekenler İçin.

Ts3.TakimKonusmasi.com

Son Düzenleme: 16-03-2019, Saat: 18:43, Düzenleyen: menedit.
gardaş takimkonusmasinda actıralım odayı her clana ozel perm acabılcekmısın bayan uye admin server admin cs17.csduragi.com benim benim tsde yonetım ekibi sorumlu tw sorumlusu tw bakıldı bakılmadı bunlar var o permler o takımkonusmasında varmı yok

ben nası geleyimde actırayım odayı

kalıcı oda açımımız vardır. +10 kişi istediğiniz permler yapılmaktadır. ip adresimiz : trvoice.ga

today is the first day of the rest of your life
Neden kapandıgınıda söyleyim rakip firma csgo sunucu işine giriyor ordan kar etmek istiyor bu yüzden ts3 ü kapatıp csgo sunucusu satacaklar malesef :V

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
atakanpro13 ban işlemleri RuHSuZ 3 359 30-10-2018, Saat: 21:53
Son Yorum: Emre Özdemir
kanka388 Ban işlemleri RuHSuZ 4 320 30-10-2018, Saat: 21:46
Son Yorum: ` bRae
Moderatörler Islemleri Hakkında Bilgiler NaoKredo 20 1,055 10-05-2018, Saat: 22:22
Son Yorum: [Sahipsizler]
Facebook Kapandı [acil] ` anJeun 6 603 23-04-2018, Saat: 12:16
Son Yorum: FakoT

Task