Bir kız var okulda çok seviyorum geçen igden konuştum 4 saat falan kıza da söyledim sevdiğimi ama ancak arkadaş olurum dedi kız yakın davranıyor bayaa seviyorum neden olmuyor ya dkxkdkdk bir iki taktik verin vazgeçemiyorum sevmekten. Kıza gülüşünün çok güzel olduğunu söyledin gülüşümü güzel bulan ilk kişisin falan dedi.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Valla bu benim galiba. Yanında falan takıl azıcık badboyluk yap direk düşer zaten.
Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
- Oğuz Atay.
- Oğuz Atay.
Son Düzenleme: 30-10-2019, Saat: 23:28, Düzenleyen: kaancilek71.
(30-10-2019, Saat: 23:23)`SherLock Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla bu benim galiba. Yanında falan takıl azıcık badboyluk yap direk düşer zaten.Ya kız hep arladaşlarıyla takılıyo biraz da utangaçım kız tek başına gezmekten korkuyormuş bazen bence ondaki de biraz utangaçlık çook seviyom kızı skclfldl
Bide kızın sevdiği biri var ama sevdiği kişinin 4 senelik ilişkisi var bıraksın bsna gelsin herşeyimi veririm aq
(30-10-2019, Saat: 23:21)kaancilek71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kız var okulda çok seviyorum geçen igden konuştum 4 saat falan kıza da söyledim sevdiğimi ama ancak arkadaş olurum dedi kız yakın davranıyor bayaa seviyorum neden olmuyor ya dkxkdkdk bir iki taktik verin vazgeçemiyorum sevmekten. Kıza gülüşünün çok güzel olduğunu söyledin gülüşümü güzel bulan ilk kişisin falan dedi.Wp den merhaba yaz oradan muhabbete gir eğer oda istiyorsa olur olmuyorsada o kaybeder
1.Nesil yazar
knk bak en iyi cıkma teklifi hep işime yaramıştır deki;
-elini kalbine koy
+koydum
-atıyormu
+evet
-durana kadar benim olurmu
hep işime yaramıştır
-elini kalbine koy
+koydum
-atıyormu
+evet
hep işime yaramıştır
(31-10-2019, Saat: 17:38)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: knk bak en iyi cıkma teklifi hep işime yaramıştır deki;Reis öyle düşmez ayağını kaydır.
-elini kalbine koy
+koydum
-atıyormu
+evet
hep işime yaramıştır
Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
- Oğuz Atay.
- Oğuz Atay.
Her Zaman İşime Yaramıştır ;
Kızın Yanına Git [ OKULDAYSAN ] Her Tenefüste Birşeyler Anlat .. Oyunlarda [VOLAYBOLL & BEDEN DERSİNDE ] Kıza Yardım Et Ona İyi Davran 2 Manita Yapmışlığım var Bol Şansa
Kızın Yanına Git [ OKULDAYSAN ] Her Tenefüste Birşeyler Anlat .. Oyunlarda [VOLAYBOLL & BEDEN DERSİNDE ] Kıza Yardım Et Ona İyi Davran 2 Manita Yapmışlığım var Bol Şansa
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ts3 oda yetki yapacak yardım | ümit2626 | 11 | 488 |
03-01-2020, Saat: 17:18 Son Yorum: ümit2626 |
|
The Walking Dead yükleme Yardım Edin | umuthardworking | 0 | 226 |
31-12-2019, Saat: 16:15 Son Yorum: umuthardworking |
|
Biontr den Birşey Alacağım Yardım Edermisiniz | umuthardworking | 4 | 326 |
23-12-2019, Saat: 21:54 Son Yorum: MawiLarq |
|
Pubg Mod Yardım | nemesiskingofcs | 7 | 324 |