Selam kızlar gardırobumu düzenlerken fark ettim de çantalarım o kadar çok yıpranmış ve pislenmiş ki bende çok severek kullandığım temiz adında bir kuru temizleme sayfası var onda görmüştüm çanta temizleme diye bir sayfaları olduğunu hemen siparişimi oluşturdum ve normal kıyafetlerde olduğu gibi evime kadar gelip aldılar ve geri getirdiler. Elime o kadar güzel bir şekilde ulaştı ki kıyafetler de olduğu gibi çantalarımda da yıpranma olmammış çok güzel bir şekilde temizlenmiş. Çok memnun kalınca bende ayakkabılarımı da ayakkabı temizleme bölümlerine göndermek istedim onun içinde sipariş oluşturdum ve aynı şekilde gönderdim onlarda daha demin elime ulaştılar o kadar güzel bir şekilde temizlenmiş ki sanki yeni alınmış gibi olmuş gerçekten ben çok memnun kaldım ve sizlerle de paylaşmak istedim umarım sizde bir sorun yaşamadan gönderir ve çok memnun kalırsınız
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi