Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Sözleşmelerden ve kurallardan memnunmusunuz?

Anket Başlığı: Sözleşmelerden memnunmusunuz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Memnunum
71.43%
10 71.43%
Memnun değilim güncellenmeli
28.57%
4 28.57%
Katılımcı sayısı: 14 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konu

Okuyanlar bir özet gecebilirmi?

Bence iyi.

Ben Memnunum.

Kurallarda şu konudan memnun değilim. Örnek veriyorum forum kurallarına aykırı olduğu için konu çöp kutusuna taşınıyor fakat hangi kural adam bakıyor kurallara uyuyor diyor bidaha bidaha paylaşıyor başıma geldiği için yazıyorum bunu ben değil bir başkasıda olabilir. Kural ihlali varsa eğer o konuda çöp kutusuna taşırken hangi kuralı ihlal ediyor ve ne yapılması gerektiği yazılması gerekli bence.

(20-03-2019, Saat: 23:46)DiSKoCuABDi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kurallarda şu konudan memnun değilim. Örnek veriyorum forum kurallarına aykırı olduğu için konu çöp kutusuna taşınıyor fakat hangi kural adam bakıyor kurallara uyuyor diyor bidaha bidaha paylaşıyor başıma geldiği için yazıyorum bunu ben değil bir başkasıda olabilir. Kural ihlali varsa eğer o konuda çöp kutusuna taşırken hangi kuralı ihlal ediyor ve ne yapılması gerektiği yazılması gerekli bence.
Bu konuda haklı. @EmirhanKurt

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(20-03-2019, Saat: 23:46)DiSKoCuABDi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kurallarda şu konudan memnun değilim. Örnek veriyorum forum kurallarına ayk��rı olduğu için konu çöp kutusuna taşınıyor fakat hangi kural adam bakıyor kurallara uyuyor diyor bidaha bidaha paylaşıyor başıma geldiği için yazıyorum bunu ben değil bir başkasıda olabilir. Kural ihlali varsa eğer o konuda çöp kutusuna taşırken hangi kuralı ihlal ediyor ve ne yapılması gerektiği yazılması gerekli bence.
Öncelikle şöyle, otomatik taşınıyor ve otomatik mesaj atıyor eğer taşıyan kişi sebebini belirtmemişse o kişiyle öm yoluyla iletişime geçip daha detaylı öğrenirsiniz. Hiçbir konu boş yere taşınmaz mutlaka bir ihlal/gerekçe vardır.

Ama konuyu silmeden önce nedenini söylerse daha iyi olur. @Pizza

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Yeni forumda bu özellik oto olarak olucak şimdilik uğraşmaya gerek yok

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task