Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Software yaptım oyuna girmiyo :(

Konu

mrb arkadaşlar, oyunda video bölümünden software yaptım şimdi oyuna girince siyah ekran çıkıyor ve oyunu ctrl + alt deleteden kaaptmak zorunda kalıyorum open gl yapamıyorum tekrar biri yardımcı olabilecek varmı :/

ekran kartinizin driveri guncelmi ?
steami kulaniyorsunuz ?
non steami ?

Bizi lüks meyhanelerde aramayın.biz dost şarabı içenlerdeniz.bize bu aşk nedir diye sormayın.biz eses aşkı uğruna ölenlerdeniz

Steam Profile
Non steam kullanıyorum ve ekran kartı ile alaksı yok, software yapmadan önce oyuna giriyordum salak gibi software yaptım ve oyuna almıyor şuanda siyah ekran veriyo ve almıyo video çekebilirim :/

Eve geçene kadar 1 gün var , oyunu bir silip yukleyin diyebilirim

Bu sorunu cozecektir cozmezse Tekrar Yazarsin kardesim.
http://www.dosya.tc/server14/qtypl4/Rege...6.rar.html

Bizi lüks meyhanelerde aramayın.biz dost şarabı içenlerdeniz.bize bu aşk nedir diye sormayın.biz eses aşkı uğruna ölenlerdeniz

Steam Profile
Son Düzenleme: 14-07-2018, Saat: 21:39, Düzenleyen: onur0108.
Berk denedim kardeşim numankaya deniyorum...

Olmuyor yaa direct3dyi cs 1.6 klasörüne atıp açtım sonra oyuna girdim yine aynı hala software de galiba

Son Düzenleme: 15-07-2018, Saat: 10:43, Düzenleyen: cdr.naruto.
Bilgisayardan mi giriyorsunuz leptoptan mı ? leptoplarda o tür sorunlar çok rastlanıyor.

directx en son sürüme güncelleyin günceller güncellemez oyuna girmeyin güncelledikten sonra yeniden başlatın öyle girin opengl yapin bi denedikten sonra dönermisiniz bana yıllar önce aynı hata bndede olmuştu nasıl düzeltiğimi hatırlayabilirsem yazıcam.

Ek olarak nvidia ekran kartını kullanıyorsanız nvidia ekran ayarlarından yapabilirsiniz ama öncelikle size sunduğum ilk çözüm yolunu deneyin bende nvidia ekran kartı kullanıyorum ayarlarıma bakar sana söylerim bi yanlışlık varsa ki sorun nvidia ekran ayarlarından kaynaklandiğini düşünüyorum.

[Resim: http://i61.tinypic.com/210lppk.png]
Son Düzenleme: 15-07-2018, Saat: 19:57, Düzenleyen: onur0108.
Dostum yorumları okudun mu, diyorum ki opengl idi zaten oyun software yapınca girmemeye başladı ayrıca opengl nasıl yapıcam oyuna giremiyorum diyorum bilgisayarım masaüstü ve herşeyim güncel....

Beyler sorunu çözdüm. Çalıştır > regedit > HKEY_CURRENT_USER > Software geliyoruz bu bölümden Valve adlı klasörü siliyoruz bukadar basitmiş. Gülücük

hocam farklı farklı yollardan çözülüyor bu sorun ben okudum gayet iyi algıladım ben yinede bi gözden geçir diye yazdım örneğin yıllar önce bende senin karşılastıgın hatayla karşılastım senin yaptiğin yöntemi denemiştim olmamıştı farklı bir yöntemle çözmüştüm o yüzden farklı farklı çözülebiliyor bu sorun. ve heralde sen beni yanlış anladın directx güncellediğinde oyuna girebiliyorsan yap dedim opengl ama neyse uzatmaya gerek yok sorununu halletmişsin iyi forumlar.

[Resim: http://i61.tinypic.com/210lppk.png]
Güncelleme ile ilgili bir sorun yaşamadım ki oyuna önceden girebildiğime göre yaşamadığımı anlaman gerekirdi.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task