Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Sıfırdan Jail - Break clani nasil kurulur.

Konu

Meraba beyler eve taktik verebilecek arkadaslar degerli yorumlarini esirgemezlerse memnun olurum.Aklima takilanlar;

* Sifirdan Jb Clani nasil kurulur.
* En fazla gelisim nasil saglanir.
* Nelere dikkat edilmelidir. 
* Ücretli reklamları nasil nerelere vermem gerekli 
* Serverimiz Csduraginda olacaktir.
* Redbull + Multijump olmalimi olmamalimi 
* Başlangicta yetkiler ne olarak verilmeli(Adminlik ücretsiz olan mi yoksa s-3,k-2 seklindemi olmali hepinizin yorumlarınızı bekliyorum simdiden teşekkür ediyorum.

Sunucu seçimi çok önemlidir ve ne kadar ön ip'ide olursa bu durum sana büyük bir avantaj sağlar ancak kesin bir avantaj değildir , kesinlik senin oyun içerisinde sunucağın eğlenceye , ortama , jb ise komutcuya vs vs bu tarz şeyler çok önemlidir . Ben bunun tecrübesindeyim metin2 sunucum oldu , cs sunucum oldu , 1-2 kere değil 4-5 kere ve csde iken " malum forumumuzda yasaklanan sunucuda " yakın iplerdeydim ve sunucum doluydu ancak bu iş ticarete dönünce serveri kapatmak zorunda kaldım . Tavsiyem sunucumuzun açılmasını beklemendir , beklemen boşa çıkmaz bunuda unutma vesselam . Aklıan takılan birşey olursa belirtebilirsin .

Son Düzenleme: 27-10-2018, Saat: 23:20, Düzenleyen: CezaMelegi.
Cs18.csduragi.com sahibiyim incredible jailbreak
BANA GÖRE!
1. Öncelikle doluluk oranı iyi olan bir sunucu'da server alman lazım csdurağında ne kadar ön ip o kadar iyi oyunyönetisi nasıl bilmiyorum bu 2 sunucuyu öneririm.
2. Yönetim ekibinde hevesli kişiler olmalı yavaş yavaş plugin editlemeyi felan öğrenmelisin.
3. Jailbreak oldugu için model menu vs kurman gerekir ancak hem fazla ağır dosyalar kurmaman gerekir cunku server gırısı uzatır bu da oyuncu kaybına yol açar aynı zamanda server da göze kötü gelen pluginler yada boş kalabalık yapan plugınler olmamalı.
4. Bence ücretli reklama gerek yok forumlarda tanıtımını yaparsın beğenen gelir.
5. Csdurağı olacagını yenı ogrendım ne kadar ön ip alırsan o kadar iyidir senın ıcın yetki yazmayı users.ini den yap her gun yedek almayı unutma
6. Redbull oyuncular istiyor ancak multijump a gerek yok bence
7. Adminlik ücretsizi herkes diyor bu oyuncu cekmek ıcın bır yontemdır aslında kımse admınlık vermez. bence yonetım ekıbı olusturmak ıcın kendıne ya alt klan al yada tanıdık bırılerını getır cunku tek basına bır yere kadar gıdebılırsın.
BASKA BIR SORUN OLURSA BURDAYIM.

@ Demirhann o sunucu burada yasaklı mı ?

Son Düzenleme: 27-10-2018, Saat: 23:23, Düzenleyen: Demirhann.
Evet forumumuzda CSD ve CSD Sunucuları yasaklanmıştır , kurallarda mevcuttur .. CSD Sunuculardan kastım , reklam vs vs .

Son Düzenleme: 27-10-2018, Saat: 23:36, Düzenleyen: Phoenix.
beleş adminlik sistemi ÇÖP Bir sistem boş geç bunu S3-4 K1-2 Gayet ideal, oyuncu yetkiye değil ortama bakar, sen sadece bir ortam kur yeter bu zaten bırak yetki işlerini yetki için gelenlerle fazla muhattap bile olma. Plugin konusunda başlangıçta editlemeyi bilsen yetecektir. ( CSD İçin sadece editleme az gelir ) Ortamı +17 yaş altıyla kurarsan 2 ay FULL Çekip 3.Ay ortada kalacağını hissedersin emin ol. Redbull ve MultiJump CSD için birisi olsa yeter OYT de ikisininde olması lazım birbirini tamamlayan iki unsur bu sunucuda bunlar çünkü.

Son Düzenleme: 27-10-2018, Saat: 23:54, Düzenleyen: VlinuxX.
(27-10-2018, Saat: 23:15)Demirhann Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sunucu seçimi çok önemlidir ve ne kadar ön ip'ide olursa bu durum sana büyük bir avantaj sağlar ancak kesin bir avantaj değildir , kesinlik senin oyun içerisinde sunucağın eğlenceye , ortama , jb ise komutcuya vs vs bu tarz şeyler çok önemlidir . Ben bunun tecrübesindeyim metin2 sunucum oldu , cs sunucum oldu , 1-2 kere değil 4-5 kere ve csde iken " malum forumumuzda yasaklanan sunucuda " yakın iplerdeydim ve sunucum doluydu ancak bu iş ticarete dönünce serveri kapatmak zorunda kaldım . Tavsiyem sunucumuzun açılmasını beklemendir , beklemen boşa çıkmaz bunuda unutma vesselam . Aklıan takılan birşey olursa belirtebilirsin .
Zamaninda 100 kisilik clanim oldu lakin askere gidince döndüğümde kimse kalmadi.Simdide cogu cs 1.6 yi birakti 
Csduraginda xx rakamli ipteyim 2 haneli serveri elimden geldikçe trol muzikler isyana yönelik pluginler komutular hazırlıyorum.Lakin daha 32 cektiremedik.Insanin ister istemez hevesi kiriliyor.

(27-10-2018, Saat: 23:19)CezaMelegi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cs18.[Güvensiz Sunucu].com sahibiyim incredible jailbreak
BANA GÖRE!
1. Öncelikle doluluk oranı iyi olan bir sunucu'da server alman lazım csdurağında ne kadar ön ip o kadar iyi oyunyönetisi nasıl bilmiyorum bu 2 sunucuyu öneririm.
2. Yönetim ekibinde hevesli kişiler olmalı yavaş yavaş plugin editlemeyi felan öğrenmelisin.
3. Jailbreak oldugu için model menu vs kurman gerekir ancak hem fazla ağır dosyalar kurmaman gerekir cunku server gırısı uzatır bu da oyuncu kaybına yol açar aynı zamanda server da göze kötü gelen pluginler yada boş kalabalık yapan plugınler olmamalı.
4. Bence ücretli reklama gerek yok forumlarda tanıtımını yaparsın beğenen gelir.
5. Csdurağı olacagını yenı ogrendım ne kadar ön ip alırsan o kadar iyidir senın ıcın yetki yazmayı users.ini den yap her gun yedek almayı unutma
6. Redbull oyuncular istiyor ancak multijump a gerek yok bence
7. Adminlik ücretsizi herkes diyor bu oyuncu cekmek ıcın bır yontemdır aslında kımse admınlık vermez. bence yonetım ekıbı olusturmak ıcın kendıne ya alt klan al yada tanıdık bırılerını getır cunku tek basına bır yere kadar gıdebılırsın.
BASKA BIR SORUN OLURSA BURDAYIM.

@ Demirhann o sunucu burada yasaklı mı ?
Sizin serveri cok begenmekteyim bazen girer oynarim bile 
Pluginden anliyorum elsonu seslerimi her hafta güncelliyorum eklenti kirliligi yapacak eklenti yok bicak bomba isyan aletleri ucuz jbmenu ctmenu freezemenu c4menu hersey son sistem alt clan bulamıyorum nasil duzeltrim bu durumu acaba

(27-10-2018, Saat: 23:36)Phoenix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beleş adminlik sistemi ÇÖP Bir sistem boş geç bunu S3-4 K1-2 Gayet ideal, oyuncu yetkiye değil ortama bakar, sen sadece bir ortam kur yeter bu zaten bırak yetki işlerini yetki için gelenlerle fazla muhattap bile olma. Plugin konusunda başlangıçta editlemeyi bilsen yetecektir. ( CSD İçin sadece editleme az gelir ) Ortamı +17 yaş altıyla kurarsan 2 ay FULL Çekip 3.Ay ortada kalacağını hissedersin emin ol. Redbull ve MultiJump CSD için birisi olsa yeter OYT de ikisininde olması lazım birbirini tamamlayan iki unsur bu sunucuda bunlar çünkü.
Server de Slot-5 Komut-3 olarak baslatmayi düşünüyorum belirli bir süre.
Ortamin guzel olmasi icin bir cok eklenti ekledim baska tavsiyen varmidir.

JB'de oyuncu kitlesi az çok bellidir 1.6'da özellikle , 10 - 16 yaş aralığı çoktur . Bu yaş aralığına göre bir sistem yaparsanız serveriniz tutar, bu yaş ortalaması üstünde bulunan arkadaşlar zaten bunu anladığında size ulaşırlar .

(27-10-2018, Saat: 23:55)Demirhann Adlı Kullanıcıdan Alıntı: JB'de oyuncu kitlesi az çok bellidir 1.6'da özellikle , 10 - 16 yaş aralığı çoktur . Bu yaş aralığına göre bir sistem yaparsanız serveriniz tutar, bu yaş ortalaması üstünde bulunan arkadaşlar zaten bunu anladığında size ulaşırlar .
O yas araliginin sistemi nedir

İlerleyen süreçlerde ekibimle bende bir geri dönüş yapacağım ilgilenirsen ÖM atabilirsin. Burak bu düşünce yapısı Kırılalı çok oldu sanirsam örnek BraveFriends ( biz ) , Ashabı Kehf gibi ekiplerin ortam yaşlarına bakarsan daha detaylı ne demek istediğimi anlayabilirsin. Senin dediğin ortam değil server doluluğuna bakan yöneticiler listesine girenler...

(28-10-2018, Saat: 00:09)Phoenix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlerleyen süreçlerde ekibimle bende bir geri dönüş yapacağım ilgilenirsen ÖM atabilirsin. Burak bu düşünce yapısı Kırılalı çok oldu sanirsam örnek BraveFriends ( biz ) , Ashabı Kehf gibi ekiplerin ortam yaşlarına bakarsan daha detaylı ne demek istediğimi anlayabilirsin. Senin dediğin ortam değil server doluluğuna bakan yöneticiler listesine girenler...
Pluginde eksik yok dolması icin ne yapmam gerek tekrardan 0

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sabit   | Steam+ Nasıl İndir | Nasıl Kurulur | Ne İşe Yarar ? MawiLarq 4 2,135 03-10-2020, Saat: 22:14
Son Yorum: Mertbey63
Fps Nasıl Yükseltilir? Cs 1.6 Tüm Ayarlar AdaletNamluda 2 823 26-10-2019, Saat: 23:26
Son Yorum: Truva
Cs 1.6 Jail Break Mod !AKINCI! 0 264 31-08-2019, Saat: 02:04
Son Yorum: !AKINCI!
CFG Nedir ? Nasıl Kurulur ? Nasıl Çalıştırılır ? Nasıl Kapatılır ? RektSensei 2 635 30-08-2018, Saat: 15:57
Son Yorum: RektSensei

Task