Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Servere kur butonu

Konu

#1
Forumdaki eklentileri altına bir buton koysanız sunucuma ekle diğe tıkladığımız zaman otomatik kursa?


Cevapla
#2
Düşünce güzel fakat bir alt yapı olması gerek. ki oyt'nin bu yapacağını sanmıyorum Gülücük


Cevapla
#3
(14-05-2019, Saat: 22:28)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Düşünce güzel fakat bir alt yapı olması gerek. ki oyt'nin bu yapacağını sanmıyorum Gülücük
Dediği gibi güzel düşünce ancak bunun için hem webdiyo.com adresleri üzerinden koruması, hemde oyunyöneticisi.com adresi üzerinden yoğun bir güvenlik kontrolünden geçirilmesi lazım kurulması gereken eklentinin buda alıntı yaptığım kişininde dediği gibi alt yapı gerektiriyor uğraşılırmı bilemem ancak cevabı @OyunYoneticisi verecektir.



Cevapla
#4
Zor birşey olduğunu sanmıyorum fakat en zor sorun model barındıran eklentiler olurdu sanırım



Cevapla
#5
Son Düzenleme: 14-05-2019, Saat: 23:18, Düzenleyen: MawiLarq.
Dinamik olarak paylaşılan eklentiler de bu zor olmayacaktır ve hem csd hem oyt uyarlı eklentiler de bu dinamikliği sağlarsak sadece o eklentiler de kolaylıkla olabilir diğer eklentilerde ise sadece sma olursa eklenebilir diğer türlü dosyanın ismi bazı insanlar çok karışık bir biçimde dosyaları sıkıştırıyor ve bunun hangisi model klasörün adı vs o uğraştırır ama dediğim gibi dinamik olanlar da kolaylıkla yüklenebilir .


Cevapla
#6
zaten sistem yeterince kolay ancak bu şekilde hazır buton tarzı olması zor


Cevapla
#7
Evet kolay ancak forumda tüm eklentiler tek tek bulunmakta sunucuma 15 eklenti indirip kurmam ve düzenlemem zaman alıyor bunun yerine böyle birşey yapılabilir basit olarak görmüştüm yapacak birşey yok buda bir fikrimdi


Cevapla
#8
Baya iyi fikirde uğraştırır


Boş ol , boş ol , boş ol.
Cevapla
#9
@OyunYoneticisi Bence forumdaki eklentileri siz sunucunuzun a klasörüne uniq id lerle kaydedebilir. Ve konulara biz buton ekleyip sitenize uniq id li link gönderebiliriz yada her eklentinin uniq id'sini konu altına ekleyerek panelde ekstra bir kısım ile uniq idsi yazılan eklenti sunuculara eklenebilir diye düşünüyorum.


- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Cevapla
#10
(15-05-2019, Saat: 16:26)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @OyunYoneticisi Bence forumdaki eklentileri siz sunucunuzun a klasörüne uniq id lerle kaydedebilir. Ve konulara biz buton ekleyip sitenize uniq id li link gönderebiliriz yada her eklentinin uniq id'sini konu altına ekleyerek panelde ekstra bir kısım ile uniq idsi yazılan eklenti sunuculara eklenebilir diye düşünüyorum.
O kadar fazla fanteziye gerek yok. Yüklenilen eklentinin linkini oyun yöneticisinin derleyicisine POST olarak gönderirsek gelen cevabı da webdiyo'ya yazdırırsak kolay şekilde halledilir.


‘’Yaşam, çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra ders verir.’’


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task