Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

phpBB Nedir? Ne İşe Yarar?

Konu

#1
[Resim: attachment.php?aid=227]

phpbb nedir?



phpbb çok güçlü, tam kapasiteli, ve uyarlaması kolay Açık Kaynaklı forum paketidir. phpBB kullanıcı dostu arayüzüe sahiptir, kolay ve anlaşılabilir yönetim paneli vardır, ve Sıkça Sorulan Sorularınıza yardımcı olur. phpBB, PHP sunucu dilini kullanır ve MySQL, MS-SQL, PostgreSQL ve Access/ODBC veritabanı sunucularını destekler, phpBB tüm web siteleri için ideal ve ücretsiz bir forum sistemidir.


phpbb kimdir?


phpBB uluslararası açık kaynak yazılımına sahip başlı başına bir gruptur. Yazılım 2000 yılının haziran ayında yapımcılar tarafından lisanssız olarak oluşturulmuştur. Hedefimiz bu yazılımdan vazgeçmeden ve iptal etmeden, ücretsiz ve Açık Kaynak yazılımı olarak geliştirmek ve destek vermeye devam etmektir

phpbb Hakkında 


Başlangıçtan beri phpBB, önde gelen mesaj panosu çözümleri ve dünyanın önde gelen Açık kaynak forum yazılımları arasında hızla yükselmiştir. phpBB her zaman bir anahtar özellik setini kapsar, güçlü izin sistemleri, özel mesajlaşma, arama özellikleri, özelleştirilebilir şablon ve dil sistemini içerir, ek olarak çoklu veritabanları için destek sağlar. En son esas sürüm olan phpBB3 “Olympus” ta, özel bbCode'lar ve profil gereksinimleri, altforum ve eklenti desteği gibi daha çok phpBB özellikleri mevcuttur. phpBB ilk olarak 2000 yılının Haziran ayında James Atkinson tarafından oluşturulmuştur. James Atkinson phpBB topluluğunda theFinn olarak bilinir. 2000 yılının Aralık ayında , 1.0.0 sürümü yayınlandı, 1.x sürümü çizgisinde sonradan çıkan sürümler 2001 yılının Kasım ayında 1.4.4 sürümü yayınlanana kadar devam etti. Bu, 1.x serisinin final sürümü olacaktı. Bu esnada, 2.0.0 sürümü yapılmaya başlandı, ve bu da daha sonra 2002 yılının Nisan ayında yayınlandı. Takip eden 5 yıl içerisinde, phpBB2 dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır ve başarılı Açık Kaynak yazılımlarının içerisinde önemli bir rol oynamıştır. phpBB3 “Olympus”, 2002 yılından beri yapılıyordu, yapılan Beta sürümün ilk çıkışı 2006 yılının Haziran ayında olmuştur. phpBB Grubu 2000 yılındaki oluşumunu hırsla sürdürmektedir; ücretsiz, Açık Kaynak mesaj panosu sistemi olarak kararlı bir şekilde geliştirilmeye ve desteklenmeye devam edilecektir.


Cevapla
#2
Başarılı eline sağlık


Boş ol , boş ol , boş ol.
Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task