Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OyunYöneticisi Zombie Plague Zombie Escape Çevirme Yardım

Konu

merhaba arkadaşlar ben zombie escape yapmak istiyorum fakat zombie escape eklentisini açınca zombie menüleri fln gelmiyor cogu arkadaşa sordum zombie plaguden zombie escape geçmen gerek dedi fakat anlamadım aranızda anlayan varmı acaba yardım edebilecek biri

Modun plague den üretilme mi ?

yok hocam zombie plague açınca escape gidiyor escape acınca plague kapanıyor anlamadım gitti zombi olunca map başından başlatıyor zombiyi zaman kaybı yapıyor + zombie menüsü fln hiç gelmiyor pluginlerine baktım sma larından hata veriyor dünden beri kafayı yiyeceğim ya ellerim ağardı sorunu aramaktan da yok sonuç gene aynı Üzüldüm

Burda onu bedava yapmazlar bence

- Naber müdür
Mod için komple bakımsa ücretli olarak yapabilirim.

(07-09-2019, Saat: 17:06)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burda onu bedava yapmazlar bence
siz yapamışsınız hocam gerçekten zombie plague açıp onu escape mi çevirmemiz gerek ?

Zombie plagueyi dönüştürmek gerekiyor saten herkes öyle yaptı. Fakat onlar zor yolu seçti ben kolay yolu.

- Naber müdür

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
lr plugini yardım loerd000 0 307 17-05-2020, Saat: 23:12
Son Yorum: loerd000
OYUNYONETİCİSİ .inc KABUL ETMİYOR ? drunkxxl 2 428 05-09-2019, Saat: 00:26
Son Yorum: OyunYoneticisi
OyunYöneticisi Maç Serverleri Çöktü Yardım. Batuhan' 7 545 13-07-2019, Saat: 11:45
Son Yorum: MawiLarq

Task