Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Öğrenirken Sıkılma isteği

Konu

#1
html5 ve css3 ögrenmeye başladım youtubtan videolar izliyorum ama fakat sorun şu mesela 5 videodan sonra sıkılıyorum beynim sanki yapma dur der gibi oluyor size alışık olmadıgımdanmı şuanda ögrendiklerim temel seviye ekrana yazi resim müzik ekleme temel düzey şeyler


[Crazygame.com Developer olarak çalışmaya başladı ]
Cevapla
#2
Normaldir. Bende Python Yazılım Diline başladım 1-2 saat çalıştıktan sonra sıkılıyorum. Bir sonra ki gün yine devam ediyorum.


WebDiyo #HepBeraberGeleceğe
      ♛ RektSensei 
- T[R]G CS 1.6 CS:GO Mod İP: 95.173.173.XX -
Cevapla
#3
(29-03-2019, Saat: 17:40)RektSensei Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Normaldir. Bende Python Yazılım Diline başladım 1-2 saat çalıştıktan sonra sıkılıyorum. Bir sonra ki gün yine devam ediyorum.
aynen reis ama zamanla artıyor şimdi 10 dersde bir sıkılıyorum Gülücük birde o kadar zor olmadıgını ögrendim sanki yapboz yapmak gibi ilk başka göz korkuyor ama ögrenince anlıyorsun


[Crazygame.com Developer olarak çalışmaya başladı ]
Cevapla
#4
Temelin ne kadar sağlam olursa üstüne inşa edeceklerin de bir o kadar kolay olacaktır. Bu tarz tek başına öğrenmeye alışık değilsen illa zor olacaktır ama şu var; '"artık beynim daha fazla bilgiyi kaldıramayacak" dediğin andan itibaren kendini ne kadar zorlarsan beynin de o kadar gelişir.
Sana tavsiyem bir günde şu kadar video izle değil de haftalık hedefler koyman. Malum insanız her gün ruh halimiz aynı olacak diye bir şey yok.


C, Java, SQL
Cevapla
#5
(29-03-2019, Saat: 18:03)javandroid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Temelin ne kadar sağlam olursa üstüne inşa edeceklerin de bir o kadar kolay olacaktır. Bu tarz tek başına öğrenmeye alışık değilsen illa zor olacaktır ama şu var; '"artık beynim daha fazla bilgiyi kaldıramayacak" dediğin andan itibaren kendini ne kadar zorlarsan beynin de o kadar gelişir.
Sana tavsiyem bir günde şu kadar video izle değil de haftalık hedefler koyman. Malum insanız her gün ruh halimiz aynı olacak diye bir şey yok.
sence nasıl bi yol izlemeliyim hergün izleme sıkıcı geliyor


[Crazygame.com Developer olarak çalışmaya başladı ]
Cevapla
#6
Deftere veya bilgisayardaki not defterine kısa kısa notlar alarak ilerle. Örneğin Siteye Navigation Bar eklemeye öğrendin. Projenin tamamını değil de ilgili kısmını navigationbar diye isimlendirip kaydet. Daha sonra bir projende navigation bar eklemek istersen "aa nasıl ekliyorduk bi videoya bakayım" şeklinde değil de kendi notlarına bakman zamanı daha iyi kullanmanı da sağlayacaktır. Ayrıca bol bol pratiğe dökmen lazım. Öğrendiklerini bir ürünle somutlaştırmak sana hem özgüven katacak hem de moral sağlayacaktır.


C, Java, SQL
Cevapla
#7
Birazdaha sabredip biraz birşeyler ortaya çıkartmaya başlayınca ve uygulama yaptığın zaman yaptığın şeyin ekranda çalıştığını görünce tüm sıkıntın gidicektir


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task