Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

mybbyardim.com hizmet

Konu

cümleten selamun aleykum. mybbyardim.com domaini bendedir. webdiyo ekibiyle ortak birşeyler çıkabilir. mybb den anlayan kişiler ile mybb desteği verebiliriz . veya nasıl birşey yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum .

today is the first day of the rest of your life
Özel bakarmısın

(20-04-2019, Saat: 16:34)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özel bakarmısın
baktım birşey yok.

Mybb üzerine olacaksa öncelikle forumu mybb çevir. Güzel bir tema ayarla. Şuanda nasıl birşeyler yapabilirsin konusunda fikir veremicem çünkü zaten yardım forumları var mybb için mybbdepo /destek gibi tema eklenti her türlü yardım yapılıyor. Sen mybb üzerine eklenti yazabilen birini yanına alabilirsen cs1.6 istek gibi mybb eklenti istek yaptırabilirsin.

(20-04-2019, Saat: 22:57)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mybb üzerine olacaksa öncelikle forumu mybb çevir. Güzel bir tema ayarla. Şuanda nasıl birşeyler yapabilirsin konusunda fikir veremicem çünkü zaten yardım forumları var mybb için mybbdepo /destek gibi tema eklenti her türlü yardım yapılıyor. Sen mybb üzerine eklenti yazabilen birini yanına alabilirsen cs1.6 istek gibi mybb eklenti istek yaptırabilirsin.
mybb çevirmedim çünkü free tema kullanmak istemiyorum. 1.8.20 uyumlu tema alırsam çeviririm. mybbdepo da yardım eden kişi sayısı yok denicek kadar az ve ölü forum. eklenti yazabilen birinide tanımıyorum Gülmekten Ölüyorum

(20-04-2019, Saat: 22:59)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-04-2019, Saat: 22:57)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mybb üzerine olacaksa öncelikle forumu mybb çevir. Güzel bir tema ayarla. Şuanda nasıl birşeyler yapabilirsin konusunda fikir veremicem çünkü zaten yardım forumları var mybb için mybbdepo /destek gibi tema eklenti her türlü yardım yapılıyor. Sen mybb üzerine eklenti yazabilen birini yanına alabilirsen cs1.6 istek gibi mybb eklenti istek yaptırabilirsin.
mybb çevirmedim çünkü free tema kullanmak istemiyorum. 1.8.20 uyumlu tema alırsam çeviririm. mybbdepo da yardım eden kişi sayısı yok denicek kadar az ve ölü forum. eklenti yazabilen birinide tanımıyorum Gülmekten Ölüyorum
webdiyo üzerinde zaten bir mybb bölümü mevcut ortak bir iş yapmak içinde sadece standart olarak kendi alan adımızı kullanıyoruz ancak büyük bir ekibiniz olmadan mybb yardımı vermek zor olacaktır bunun yerine webmaster içerikli bir forum olabilir

Son Düzenleme: 21-04-2019, Saat: 00:29, Düzenleyen: ` bRae.
MyBB eklentileri yapması zor değil zaman kalırsa isteklere göre hem öğrenip yapmaya çalışacağım önceden denemiştim fakat mybb destek de bu tek bir kişilik ile olmuyor o yüzden eklenti yaparsam bizim forumda paylaşırım ekibin olmada ayrıca bir forum açmamanı tercih ederim ve ekibi de burada toplaman zor hayırlısı olsun diyelim.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Güvenlik Ve Kolaylık Sağlayan Hizmet livacan 0 54 07-06-2022, Saat: 11:05
Son Yorum: livacan

Task