Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Muhammedesiqn şikayetim.

Konu

#2
(07-03-2019, Saat: 23:24)RainmeN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://forum.webdiyo.com/konu-oda-ici-b...#pid248438 konusunda kırmızı banner istedim mavi yapılıp kitlendi.
Ben çözdüm kardeşim.


.rar restrainpanel.rar (Dosya Boyutu: 1,006.96 KB | İndirme Sayısı: 13)
Cevapla
#3
Konuyu senin çözmen sorun değil.hatalı davranışı.


Cevapla
#4
Rica ederim teşekkürün için.


Cevapla
#5
@RainmeN. Normalde psd verilmesi yasak ama adam vermiş ve hala kırmızı değil diyorsun gözden kaçmış olabilir anlayış göster tek bir olayda uzatiyorsunuz.


Cevapla
#6
(08-03-2019, Saat: 08:39)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @RainmeN. Normalde psd verilmesi yasak ama adam vermiş ve hala kırmızı değil diyorsun gözden kaçmış olabilir anlayış göster tek bir olayda uzatiyorsunuz.
@` bRae bu bana göre uzatmak değil suat yapıp saniyesinde konuyu kitliyor benim bildiğim 6 saat vs içinde istekde bulunan kişi bişi yazmaz ise taşınır çözüldü yazar ise taşınır arada 2 dakika var ? 2.cisi psd mevzusana geleyim isteğim oda içi banneri teamspeak3lerin içine koyuluyor ve bu aralardada grafik tasarım bölümü aşırı derecedede yoğun tüm odaları atıp yazıp siteye yüklemekde can sıkıcı durum olur.bannerlerde falan olmalı o kural herşeyde değil.


Cevapla
#7
O Kural Herşeyde Geçerli Ve Normalde PSD vermeyiz PSD Verildiyse Düzenlettirmek için Tekrar konu açabilirsiniz Çünkü konu Bitmişti.
Yapılan Herşeyi Şikayet etme Gibi bi yükümlülüğünüz olmadığı halde Zaten Siz istemeden PSD Yollayıp konuyu Çözdük uzatmanın bi alemi yok.


Cevapla
#8
(08-03-2019, Saat: 10:47)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O Kural Herşeyde Geçerli Ve Normalde PSD vermeyiz PSD Verildiyse Düzenlettirmek için Tekrar konu açabilirsiniz Çünkü konu Bitmişti.
Yapılan Herşeyi Şikayet etme Gibi bi yükümlülüğünüz olmadığı halde Zaten Siz istemeden PSD Yollayıp konuyu Çözdük uzatmanın bi alemi yok.
Bunun bilgisini verseydin daha sağlıklı olurdu


Boş ol , boş ol , boş ol.
Cevapla
#9
@MuhammeDesiqn konuyu dikkatlice okursan anlarsin isteyip istemediğimi.ayriyetten ben herseyi sikayet etmiyorum sadece senin yaptigin davranışı sikayet ediyorum.


Cevapla
#10
Tamam sorun çözüldüyse uzatmanın anlamı yok. Bundan sonra @MuhammeDesiqn daha dikkatli olur.


Tekrar Görüşmemek Üzere.
Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Şikayetim var WX''Timer 19 1,059 19-07-2019, Saat: 18:38
Son Yorum: MawiLarq
Kroxi. 'den şikayetim. CaptainAmerica 29 1,842 09-04-2019, Saat: 21:07
Son Yorum: MawiLarq

Task