Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Mahkeme ile ilgili soru sorucam

Konu

Valla bugün 2. Gun eğer bugünde gelmezse tamam bitmiştir demek son stresli günün Gülücük

Aileme söylemedim söylesem mi ?

Olmayacak Bir şeyden Ailene Söz Etmene Gerek Yok.

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
(24-08-2019, Saat: 10:20)Sherlock` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olmayacak Bir şeyden Ailene Söz Etmene Gerek Yok.
Tamam Hocam çok teşekkürler hepinizden

Dün yorum yapacaktım fakat yapamadım. 1. si böyle bir olay için mahkeme açılabilir fakat kimsenin yapabileceğini sanmam.
Adam senden 50 dolar para istemiş sanırım,asıl sen git polise şikayet et dolandırmaktan. Adam 50 TL seni apaçık dolandırmaya,korkutmaya çalışmış? Yani senin hiçbir suçun yok. Adamı her yerden engelleyebilirsin ucu hiçbir şekilde sana ne dokunur,ne de bir şey olur. Ailene vs bu gereksiz şey için konuşmaya değmez zaten.
Uzun lafın kısası; Hiçbir şey olmayacak kardeşim. Gülücük

(24-08-2019, Saat: 20:25)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün yorum yapacaktım fakat yapamadım. 1. si böyle bir olay için mahkeme açılabilir fakat kimsenin yapabileceğini sanmam.
Adam senden 50 dolar para istemiş sanırım,asıl sen git polise şikayet et dolandırmaktan. Adam 50 TL seni apaçık dolandırmaya,korkutmaya çalışmış? Yani senin hiçbir suçun yok. Adamı her yerden engelleyebilirsin ucu hiçbir şekilde sana ne dokunur,ne de bir şey olur. Ailene vs bu gereksiz şey için konuşmaya değmez zaten.
Uzun lafın kısası; Hiçbir şey olmayacak kardeşim. Gülücük
Tamamdır sağolun

Son Düzenleme: 24-08-2019, Saat: 21:50, Düzenleyen: `CoReCTioN*.
Dolandırıcının Teki. Seni Kandırmaya Çalışıyor Herhalde Gülmekten Ölüyorum Aslında Senin Onu Mahkemeye Vermen Lazım Gülmekten Ölüyorum Stres Yapma Hiç Bir Şey Olmaz Gönlünü Rahat Tut. Gülücük

Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.

Counter Strike 1.6 :   9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 .
1 1 0

TeamSpeak3 :    CoReCTioN
(24-08-2019, Saat: 21:49)thecorection Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dolandırıcının Teki. Seni Kandırmaya Çalışıyor Herhalde Gülmekten Ölüyorum Aslında Senin Onu Mahkemeye Vermen Lazım Gülmekten Ölüyorum Stres Yapma Hiç Bir Şey Olmaz Gönlünü Rahat Tut. Gülücük
Çok teşekkürler hepinizden

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Su Tesisatçıları İle İlgili Rehber megahome 0 85 09-03-2023, Saat: 16:38
Son Yorum: megahome
[Soru] Sizce Cs 1.6 Jailbreak Bitti' mi ? Türkiyem Ceo 39 1,320 26-05-2021, Saat: 01:14
Son Yorum: Weltmann
Banlı Hüseyin Orkun İle İlgili nemesiskingofcs 1 252 20-12-2019, Saat: 23:25
Son Yorum: By.KinG
Banımla İlgili nemesisözür 9 444 15-12-2019, Saat: 16:28
Son Yorum: By.KinG
TheFlash (soyutarı) ile Soru Cevap TheFlash 17 708 05-09-2019, Saat: 18:25
Son Yorum: TheFlash

Task