Valla bugün 2. Gun eğer bugünde gelmezse tamam bitmiştir demek son stresli günün
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Aileme söylemedim söylesem mi ?
Olmayacak Bir şeyden Ailene Söz Etmene Gerek Yok.
Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
- Oğuz Atay.
- Oğuz Atay.
Dün yorum yapacaktım fakat yapamadım. 1. si böyle bir olay için mahkeme açılabilir fakat kimsenin yapabileceğini sanmam.
Adam senden 50 dolar para istemiş sanırım,asıl sen git polise şikayet et dolandırmaktan. Adam 50 TL seni apaçık dolandırmaya,korkutmaya çalışmış? Yani senin hiçbir suçun yok. Adamı her yerden engelleyebilirsin ucu hiçbir şekilde sana ne dokunur,ne de bir şey olur. Ailene vs bu gereksiz şey için konuşmaya değmez zaten.
Uzun lafın kısası; Hiçbir şey olmayacak kardeşim.
Adam senden 50 dolar para istemiş sanırım,asıl sen git polise şikayet et dolandırmaktan. Adam 50 TL seni apaçık dolandırmaya,korkutmaya çalışmış? Yani senin hiçbir suçun yok. Adamı her yerden engelleyebilirsin ucu hiçbir şekilde sana ne dokunur,ne de bir şey olur. Ailene vs bu gereksiz şey için konuşmaya değmez zaten.
(24-08-2019, Saat: 20:25)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün yorum yapacaktım fakat yapamadım. 1. si böyle bir olay için mahkeme açılabilir fakat kimsenin yapabileceğini sanmam.Tamamdır sağolun
Son Düzenleme: 24-08-2019, Saat: 21:50, Düzenleyen: `CoReCTioN*.
Dolandırıcının Teki. Seni Kandırmaya Çalışıyor Herhalde Aslında Senin Onu Mahkemeye Vermen Lazım Stres Yapma Hiç Bir Şey Olmaz Gönlünü Rahat Tut.
Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.
Counter Strike 1.6 : 9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 . 1 1 0
TeamSpeak3 : CoReCTioN
Counter Strike 1.6 : 9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 . 1 1 0
TeamSpeak3 : CoReCTioN
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Su Tesisatçıları İle İlgili Rehber | megahome | 0 | 85 |
09-03-2023, Saat: 16:38 Son Yorum: megahome |
|
[Soru] Sizce Cs 1.6 Jailbreak Bitti' mi ? | Türkiyem Ceo | 39 | 1,320 |
26-05-2021, Saat: 01:14 Son Yorum: Weltmann |
|