Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

LV Yazılım Hakkında Öneriler

Konu

Merhabalar ben LV Yazılım'ın Kurucusu Lostvayne bugün siz değerli forum üyeleri ile bu konuyu paylaşmamın sebebi açmayı düşündüğümüz LV Yazılım şirketi hakkında görüş öneri ve isteklerinizi öğrenmek içindir.Şuan planladığımız projeler başlıca şunlardır.

- Kurumsal Firma Siteleri ( Firmaların Tanıtıldığı Satışın Olmadığı Siteler )
- E-Ticaret Siteleri ( Firma Tanıtımında İçinde Olduğu E-Ticaret İle İşleri Daha Hızlı ve Daha Kolay Hale Getiren Siteler )
- CS 1.6 - CS:GO - Ts3 - Minecraft vb. Oyunlarda Kontrol Paneli Siteleri ( Müşterileriniz Böylelikle Daha Kolay Sunucularını Yönetebilecekler )
- Özel Web Site Tasarımları ( İstek Üzerine Özel Web Site Tasarımları )

Fiyat konusunu webdiyo üyelerine belirlenecek olan indirim yüzdesi ile vermeyi düşünüyoruz varsa önerileriniz istekleriniz yorumlarınızı bekliyorum.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Burkay abi fiyatlandırmadan önce favicon eklemeyi düşünüyor musun onu sormalıyım ilk önce Gülmekten Ölüyorum

Son Düzenleme: 18-04-2019, Saat: 22:57, Düzenleyen: Anıl Can.
Hepsini aynı anda yapmaktansa bir konuyu iyi yapın sonra diğerine geçin örneğin bu forum önceleri sadece 1.6 üzerineydi sonra diğer alanlara geçti hemen tüm işleri yaparım demeyin sonra başa çıkması zor oluyor ama ekibin kalabalık ise o zaman bilemem.Bu tüm hizmetler için en düşük 15-20 kişi lazım

Tabikide @ Anıl Can Elimizde bu yazdıklarımdan en az 5 örnek tema olmadan bu işe giriş yapmayacağız.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Benim düşüncem biraz daha kendinizi geliştirip ve geliştirdikten sonra sizin geliştireceğiniz öğrenciler ile bir adım atmanız daha sağlıklı olacaktır. Başarılar diliyorum.

Teşekkürler aynı düşüncedeyiz ferudun

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Ts3 Satışlarımız Hakkında Bilgilendirme Dark06149 1 1,691 23-04-2020, Saat: 01:28
Son Yorum: Dark06149
Yeni Forumum Hakkında! ITenGriTR 19 1,232 07-01-2020, Saat: 23:13
Son Yorum: BlueemaNN
İnternet Satış Hakkında Biraz Tartışabilirmiyiz. Dark06149 9 484 06-12-2019, Saat: 21:32
Son Yorum: Dark06149

Task