Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

KhydRa Kimdir?

Konu

İsim : Semih
Soyisim : İnal

Kullandığım İsimler : KhydRa, MurpLee 

Web tasarım konusunda uzmanım BAÜ'de Yazılım Mühendisliği bölümü okudum.

Daha Önce Hangi Serverlerde Bulundun?

Ilk önce Pro serverlerde oynardım fakat daha sonra 2014 senesinde UnforgiveN Jailbreak'te başladım orası kapanınca Assasin[CA] Basebuilder geçiş yaptım ve orasıda kapanınca c.s 1.6 ya 2 senelik bi ara verip Rocco Gaming'te tekrardan başladım 1.5 sene boyunca Rocco Gaming te oynadım ve 95.173.173.130 ipsinde Rocco Gaming olarak devam ettik fakat daha sonra klan birleşme durumları ortaya çıktı ve 3 veya 4 tane klanla birleşip Demons Of Hell adıyla devam ettik ve şuanda da devam etmekteyiz.

Örnek aldığım pluginci kesinlikle ve kesinlikle ByDarkinq bir diğer adıyla Gilgamesh'tir

GÖNLÜNÜZ HUZUR BULSUN Gülmekten Ölüyorum

Siteye canlı sohbet ekleyin bence Gülmekten Ölüyorum

Aynen ahahaha

Site dusmani cok reklam vs olabilir yakinda. Eposta onayi getiricegiz o zaman ekleriz

Son Düzenleme: 11-06-2017, Saat: 11:18, Düzenleyen: MurpLee.
Aynı isimleri kullanmışız abi Gülmekten Ölüyorum

(14-02-2017, Saat: 20:56)ByNusneck* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @aglakirio Banned İs From www.Csailesi.com
(14-02-2017, Saat: 20:57)IHIHIHIHI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ByNusneck* English perfect bro ( Teach little english )
AHAGHASGAHSGHAGAGAGAGSGASGDAGSDHAS Çıldırdım Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

@TheFlash sanki sen kodlican Gülmekten Ölüyorum eklentiye ajax canlı sohbet ekle bitti

Metodu olan topal, metodsuz koşandan daha iyi ilerler.

Francis bacon de comolokko

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
FakeDesigN Kimdir ? Ne İşler Yapar ? FakeDesigN 6 1,119 20-01-2020, Saat: 23:14
Son Yorum: karabeybı
KONYALI Kimdir ? ( Bence OKU ) KONYALI 1 451 19-01-2020, Saat: 01:45
Son Yorum: MawiLarq
Siyah Sancak Kimdir ? muhammet0660 2 377 06-01-2020, Saat: 16:16
Son Yorum: muhammet0660
FurkanGs1905 Kimdir ? Furkangs1905 2 386 08-12-2019, Saat: 00:32
Son Yorum: Furkangs1905
Virüs* [ DoktorBey ] Design Kimdir ? Hüseyin Orkun 7 471 21-11-2019, Saat: 10:20
Son Yorum: MarcoGames

Task