Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Haber Betkent Medya Sitesi

Konu

#1
Betkent giriş sitesinin temeli İngilizce üstüne kurulduğu uğruna birtakım noktalarda tercüme yapılmamış yerler olabilir. Endişelenmenize lüzum yok canlı destek hattına bağlanarak sorun dile getirebilirsiniz. Sitenin canlı destek çalışanlarının tamamı Türkçe bilmektedir. Hatta genel olarak Türkçe bilen üyeler doğrultusundan site tercih edildiğinden dolayı bütün görseller de Türkçe hazırlanmıştır. Bonuslar sekmesi tamamıyla Türkçe’dir bu durumda diğer dillerde hizmet alan üyeler bonus alamıyor mu diye düşünmeyin Betkent dil alternatifleri arasında hangisini tercih ederseniz edin bütün hizmetlerden faydalanabilme hakkına sahipsiniz. O dillerde hizmet alan kullananlara promosyonlar mail yolu ile iletilmektedir. Bonus alabilmek istediklerinde temelden canlı destekten talep ettiklerinden dolayı bir sorunla da karşılaşmamaktalardır.
Betkent Dil Değiştirme
Betkent dil değiştirme prosedürü uygulamak isteyen üyeler siteye giriş yaptıktan ilerikine sağ üstte yer alan çarkın yanı sıra belirleme edilen bölüme tıklamanız lüzumludur. Seçili olan dile bağlı olarak EN, TR, DE yazmaktadır. Tıkladığınızda altta Betkent dil alternatifleri açılacaktır dilediğinizi seçebilirsiniz. Arada sırada direkt olarak değişiklik yansımamaktadır bu gibi hallerde sayfayı yenilerseniz değişiklikler yansıyacaktır. Seçtiğiniz dile göre para birimi ve saat dilimi değişmemektedir. Ancak para birimi mevzusu ile alakalı yatırım teknikleri arasında bütün para birimleri ile yatırım yapabileceğiniz sanal kartlar mevcuttur. Bu olarak yatırımlarınızı yapabilirsiniz. Tarih ve saat mevzusu ile alakalı da sitenin canlı destek hattı ile etkileşime geçerseniz ana sistem saati değişmese bile spor girişleri sekmesinde yer alan maçların başlangıç saatlerini yaşadığınız ülkeye göre sistemden güncelleyebilmekteler. Yani dil değişikliği ile sitenin yalnızca makale dili değişiklik göstermektedir diğer bütün etmenleri yaşadığınız ülkeyi ve kullandığınız para birimini canlı desteğe ileterek değiştirme olanaklınız vardır. Değişim yapılamaması durumunda da canlı destek hattı talep ettiğiniz verileri anlık olarak sizlere iletmektedir.
Betkent dil alternatifleri bu olaraktır heves ve şikayetlerinizi yorum olarak yazarsanız hem diğer üyeleri bilgilendirmiş olursunuz hem de mevzu ile alakalı olarak daha bol yardımcı olmaya çalışırız.
Betkent Canlı TV
Betkent Canlı TV vasıtası ile kuponunuza eklediğiniz bütün maçları rahatça takip edebilirsiniz. Siz de fark etmişsinizdir, makaleler üzerinden maç takip etmek giriş heyecanını büyük miktarda düşüren bir hal. Betkent, keyifli bir giriş bölge kurmak istediği uğruna bu tarz sorunları tek tek belirleme ediyor. Sonrasında bu sorunu ortadan kaldırmak uğruna çözümler üretiyor. Bu mevzu ile alakalı olarak da Betkent Canlı TV sistemini geliştirmişler. Bir bol kanalın var bulunduğu bu sisteme herkes erişebiliyor. Yani üye olmasanız bile bu sistem üzerinden gönlünüze göre maç seyredebiliyorsunuz. Üstelik yüksek yayın niteliği vasıtası ile, internet üzerindeki diğer maç izleme sitelerine fark atmış durumdalar. Facebook üzerinden maç yayını yapan birtakım sayfalar da buranın linkini sağlıyor bundan sonra. Sadece tanınmış kanalları değil, kenarda köşede kalmış kanalları da burada bulmanız olası. Türkiye ligi dışındaki maçlara giriş oynadıysanız, bunları da izleyebilirsiniz. Yabancı spor kanallarının tanınmış olanları da sisteme eklenmiş durumdadır.
Betkent Canlı TV İzle
Bu kadar kanal var, şu kadar kanal var gibi anlatmanın yetmeyeceğini düşünüyoruz. Ama belirleme edilen her kanalı da burada listelememiz olası değil maalesef. Bunun uğruna size Betkent Canlı TV üzerinden izleyebileceğiniz tanınmış kanalların kısa bir listesini de verelim istedik.
Bein Sports 1
Bein Sports 2
Bein Sports 3
Bein Sports 4
Tivibu Spor 1
Tivibu Spor 2
Bu paylaştıklarımız yalnızca tanınmış kanalların listesidir. Bu sistem bir televizyon kanalı gibi çalıştığı uğruna bura yalnızca maç izleme opsiyonu bulunmuyor. Ziyaretçiler Betkent Canlı TV maç özetlerini takip etmek uğruna de kullanabiliyor. Hem de giriş oynarken analiz uygulamanızı kolay ögeleri de barındırıyor. Analizciler üst menüde belirleme edilen istatistikler seksiyonunu inceleyip kendi tahminlerini çıkarabiliyor. Tahminler seksiyonun girdiğiniz vakit ise hazır tahminler arasından toplama kuponlar yapabiliyorsunuz.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Manga Okuma Sitesi xenops 0 12 17-09-2024, Saat: 14:56
Son Yorum: xenops
Güncel Dizi Fragmanları İzleme Sitesi seohaberleri 0 14 16-09-2024, Saat: 13:23
Son Yorum: seohaberleri
Sosyal Medya Paneli inurdemirelseo 0 16 15-09-2024, Saat: 16:36
Son Yorum: inurdemirelseo
İzmir Sosyal Medya Yönetimi Ajansı seohaberleri 0 14 14-09-2024, Saat: 22:09
Son Yorum: seohaberleri
Aroth Scans: Türkçe Webtoon Okuma Sitesi seohaberleri 0 20 06-09-2024, Saat: 17:02
Son Yorum: seohaberleri

Task