Bildiğiniz Üzere Hatalı Format Yüzünden Tüm Verilerimi ve Arşivimi Kaybetmiştim ve O Moral Bozukluğuyla Piyasadan Çekilerek CSA Sunucu Zincirimi de Bırakmıştım. Ekibi Tekrar Topladım ve CSD CS78.Csduragi.com Sunucusunda CSO Biohazard Sunucumu Kurdum. Menüleri Daha Sade ve Akıcı Hale Getirdim. Bilgisayar Mühendisliği Okumam Nedeniyle de Kodlama Alanında Kendimi Daha da İleriye Taşıdım ve 4000 Satırlık Eklentiler Kodlamaya Başladım. Öncelikle Forum da Çok Fazla Yeni Üye Var (Buna Süper Modlar da Dahil). Eski Üyelerin Hemen Hemen Hepsi Forumdan Çekilmiş. Geriye Kalanlardan Sadece Emirhan'ı Görebildim. Çok Fazla Yeni Konu Paylaşmayı Düşünmüyorum. Eski Konularımın Yeni Sürümlerini Konu Üzerinden Güncelleme Yaparak Paylaşmayı Planlıyorum. Bugüne Kadar Vizyon ve Misyonum Her Zaman Satmaktansa Paylaşmak Oldu. Bu Sayede Eklentilerimi Forumdan Geri Toplayarak ve Gerekli Geliştirmeleri Yaparak Arşivimi Hemen Hemen Eskisi Kadar Topladım. Farkettiğim Kadarıyla Onursal Üye Bannerım Alınmış. Bunun Geri Verilmesini Talep Ediyorum. Lütfen Metnimi İnceleştirmeyin Veya Müdahalede Bulunmayın.
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa