Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

WebDiyo.COM   | Geri Dönüyorum

Konu

Bildiğiniz Üzere Hatalı Format Yüzünden Tüm Verilerimi ve Arşivimi Kaybetmiştim ve O Moral Bozukluğuyla Piyasadan Çekilerek CSA Sunucu Zincirimi de Bırakmıştım. Ekibi Tekrar Topladım ve CSD CS78.Csduragi.com Sunucusunda CSO Biohazard Sunucumu Kurdum. Menüleri Daha Sade ve Akıcı Hale Getirdim. Bilgisayar Mühendisliği Okumam Nedeniyle de Kodlama Alanında Kendimi Daha da İleriye Taşıdım ve 4000 Satırlık Eklentiler Kodlamaya Başladım. Öncelikle Forum da Çok Fazla Yeni Üye Var (Buna Süper Modlar da Dahil). Eski Üyelerin Hemen Hemen Hepsi Forumdan Çekilmiş. Geriye Kalanlardan Sadece Emirhan'ı Görebildim. Çok Fazla Yeni Konu Paylaşmayı Düşünmüyorum. Eski Konularımın Yeni Sürümlerini Konu Üzerinden Güncelleme Yaparak Paylaşmayı Planlıyorum. Bugüne Kadar Vizyon ve Misyonum Her Zaman Satmaktansa Paylaşmak Oldu. Bu Sayede Eklentilerimi Forumdan Geri Toplayarak ve Gerekli Geliştirmeleri Yaparak Arşivimi Hemen Hemen Eskisi Kadar Topladım. Farkettiğim Kadarıyla Onursal Üye Bannerım Alınmış. Bunun Geri Verilmesini Talep Ediyorum. Lütfen Metnimi İnceleştirmeyin Veya Müdahalede Bulunmayın.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Hoşgeldin Yiğitcim de eskiler burda merak etme sadece isim değişikliği - Ferudun [Reis]

Hoşgeldin . Yenilerden biri de benim . Memnun oldum .

Güzel işlerini hep görüyorum hep karşıma çıkıyor . Gülmekten Ölüyorum Başarılar .

Son Düzenleme: 06-11-2018, Saat: 14:17, Düzenleyen: PowereXe.
(06-11-2018, Saat: 12:01)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin Yiğitcim de eskiler burda merak etme sadece isim değişikliği - Ferudun [Reis]
Senin yerin bende bambaşka. Forumdan gittin sandım Gülücük Seviyorum Seni <3

(06-11-2018, Saat: 12:19)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin . Yenilerden biri de benim . Memnun oldum .

Güzel işlerini hep görüyorum hep karşıma çıkıyor . Gülmekten Ölüyorum  Başarılar .
Sağolasın hepinizi tanırım zamanla Gülmekten Ölüyorum

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Çoğu kişi b urda ya forumda sadece isim değiştirme dönemi döndü Gülücük Hoşgeldin Yiğit ben eski nickimle !berk!

Hoşgeldin, belki beni tanırsın. RuHSuZ
Yenilerdenim.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Eskierden kimler kaldıki hoşgeldin tekrar

Aramıza tekrardan hoşgeldin tanımazsın ama biz seni tanıyoruz Gülmekten Ölüyorum <3

hoşgeldin yigit.

' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Geri DÖNDÜM !! emo4166 0 250 23-06-2020, Saat: 20:48
Son Yorum: emo4166
Klasik Geri Dönüş TheFlash 1 246 16-11-2019, Saat: 22:09
Son Yorum: TrxppyFade
Formatta Silinen Dosyaları Geri Getirme By Hazard 0 281 09-07-2019, Saat: 20:46