Merhaba beyler bi sorunum var eskiden csde 250 fps almama rağmen bilgisayara birşey oldu ve cs opengl olarak açılmamaya başladı onu ekran kartını silip yükledim ve halledebildim ancak şuan csde fpsim 60 sabit hiç bir şekilde artmıyor sorunu yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır eğer bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Driverleri güncelle ve geri dönüş yap
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Onu denedim ancak güncel diyor
ekran kartı ayarlarını degsıtr fps 60dan yukarı cıkmıyor dıye yaz youtbeye ordan bulursun
Nvidia mı kullanıyorsun ?
Tekrar Görüşmemek Üzere.
AMD kullanıyorum
hocam bi cfg buldum suan oyunyoneticsi cs 'sinde 250 fps alabiliyorum ancak steamda 60 ekran kartindan kaynakli oldugun dusunmuyorum steam kullanan arkadaslar bana kullandigi fps kodlarini atabilirmi?
Bendede sabit 60 daha yüksek olmalı fps kodları derken neyi atmamı istiyorsun denemerim bende?
hocam vardir ya fps max override vb bunlar haricinde bazi kodlar daha var sanirim belki bilgisi olan vardir
Son Düzenleme: 11-02-2019, Saat: 23:51, Düzenleyen: RuHSuZ.
fps_max 101
fps_override 1
Ayarlar --> görüntü ayarları Senkronizasyon X yani kapalı olacak ardından Bilgisayarı yeniden başlat sonra oyuna girdiğinde
cl_showfps 1
Fps değerin 60 fps sınırını geçiyorsa olmuştur
fps_override 1
Ayarlar --> görüntü ayarları Senkronizasyon X yani kapalı olacak ardından Bilgisayarı yeniden başlat sonra oyuna girdiğinde
cl_showfps 1
Fps değerin 60 fps sınırını geçiyorsa olmuştur
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İmza Sorunu[Destek] | nemesiskingofcs | 2 | 242 |
15-12-2019, Saat: 22:19 Son Yorum: TrxppyFade |
|
Ts3 Oda Açıklaması Sorunu | ` Tways * | 0 | 265 |
13-06-2019, Saat: 22:04 Son Yorum: ` Tways * |
|
Photoshop Sorunu | VolkanUÇAK | 8 | 560 |