Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Foruma veda!

Konu

#1
Son Düzenleme: 14-04-2019, Saat: 18:39, Düzenleyen: .CrosS*. (Sebep: Hakaret)
Selamlar, 

Bildiğiniz üzere foruma son zamanlarda bazı kişilerin gerçek yüzlerini ortaya çıkardığım için bir kudurmacalar, kısaknçlıklar vs. Herhangi bir ban yemeden çekip gidiyorum ki dün açtıkları x şahıslı g*riz*k*lıların konularından sonra hala ban yemedim, haksız bir konuda olsam şuana kadar yiyeceğimi düşünüyordum, bu saatten sonra zaten forumdan ben ayrılacağım. Gideyim biraz sizin kazanamadıgınız ( Hukuk Fakültemde ) boş zamanlarımı öldüreyim. ( Ego kasmak güzel şey gençler. ) Neyse dün için konuda açıklamam alınmamıştı, son sözlerim şunlar kuduranı görürsem yorumda agzımı tutamayıp küfredebilirim ona göre gelin karşıma!

Dün yapılan çoçukça itiraflara cevabım;


Öncelikle selamlar, iyi akşamlar.

Şimdi yazım uzun olacaktır öncelikle okuma yazması ve önemle vurgulayaraktan belirtmek isterim ki okuduğunu anlama proplemi olan kişiler baştan okumayı bıraksın!

1-)Şimdi Benim BraveFriends ekibiyle bir bağım yok. Sahibine teklifte bulundum satma düşüncesinde olmadı ben BraveFriends ile işbirliği yapacağım demedim ama bu ekip benim gözümde sizinle yaşadığı olayları vs. Bilemem ama ortam olarak iyi bir ekip olarak tanımlayabileceğim bir ekip en azından sizin gibi kalitesiz bir ekip topluluğundan oluşmuyor. Ben ne ÖM üzerinden ne de yorum üzerinden ne de bir konu üzerinden BraveFriends ile işbirliği yapacağıma dair herhangi bir cümle belirttiğimi hatırlamıyorum. Bu bu arkadaşı yorumlarda destekleyen kişilerin varan 1 iftirası!

2-) Cheef adlı arkadaşa denk gelirsek, yetki konusunda sana herhangi bir laf çarpıttığımı hatırlamıyorum arkadaşın görüş konusundaki sadece benim denildiğim anlaşılmamıştı onu sormuştum, OYT sorduğum soruda haksız bir konum yok amacım sana da sataşmak değildi ki orda OYT sorduğum sorunun hiçbir yalan değeri yok. Allah yukarıda sıradan almadığını ikimizde biliyoruz ama ben kendisiyle 1-1 polemiğe girmek istesem bu tarz şeylerle girmezdim emin olun ki varan2 iftirası!

3-) Şimdi şu yorumlara yanıt verip TakımKonuşması adlı ekibi destekleyenler ya da salak saçma sahip nicki bile çocukca olan ve kendiside ki çocuk, fake fotoğraflar kullanan şahıs Batuhan [Resim: gulucuk_wd.png]Yorumlara nedense kendi adamların yorum atmış ya da sen özel olarak seçici adam bulup attırmışsın bu kişilerin IP adreslerini ya da batuhan ile arkadaşlık bağını araştırın ve tüm forumun benden şikayetçi olduğunu anlayın varan3 iftirası!

4-) Polat naber ya, zamanında kardeşim çektiğin adam değilmiydim ben senin ama doğru ben senin kölen olmak yerine çekip gitmiştim değil mi [Resim: gellen.png] 

5-) Şimdi birşey itiraf edeyim, batuhana son ÖM'de sansürlü bir şekilde küfür ettim, haksız olduğumu düşünmüyorum. 
6-) Ben ceza alıyorsam batuhanda alacak, adaletiniz varsa aklınızı kullanırsınız. ÖM mesajlarında beni kışkırtan ve kışkırdığımı görüp lafı agzına tıkayınca, verecek cevabı olmayınca böyle boş konular açan kendisi adam gibi kontrol sağlayın sonra tekrar konuşalım varan4 iftirası!

7-) Hazreti Pizzzzzaa, senin orda hakkını savunmak isterken ben çocukluğunu konuşturup taraf değiştirmek öyle mi aklını seveyim ben senin çocuk.

9-) Bu konu hakkında sadece admin kesime bir özür borçlıyum gerisinde ne yaptıysam pişman değilim, iki katınıda yapmaya hazırım boş yapmayın çocuk adamlar.

Son olarak şimdi birisi birisini kışkırtsın, arladaşlarını çağırsın ve sırf bir topluluk diye biz ceza alalım hiç proplem değil çok şükür sizin daha yazmayı bilmediğiniz savunma dilekçelerini bize okuduğumuz üniversitede 1-1 adalet karşısına çıkıp müvekkilimizi savunmayı öğrettiler. Hala diyorum çocuk olmasanız size dava açıp uğraşırdımda adamdan saymazlar sizi BuuLdy! 

Konu kilitlenene kadar sadece Yetkili arkadaşların yorumunu beklemekteyim, diğer arkadaşların yorum yapmasını istemiyorum baştan belirtiyprum ki sorun olmasın daha sonrasında haklı bulsanızda hesabın kapatılmasını rica edeceğim. Haklı bulduğunuz ya da haksız bulduğunuz durumları izah etmeniz dileğiyle!


#2
ODTÜ'de hukuğa devam et kardeşim, eğitim al, zihnini zenginleştir Gülücük


#3
Son Düzenleme: 10-04-2019, Saat: 19:42, Düzenleyen: Kroxi.
Hukuk Müşavirliği nedir araştır sende, hayatınızda hukuğun alanlarını ya öğretmediler size ilkokulda ya da öğrettilerde o olmayan beynin buna basmıyor Gel len buraya

Yorumu uzatmazsan Mithat sevinirim.


#4
(10-04-2019, Saat: 19:41)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hukuk Müşavirliği nedir araştır sende, hayatınızda hukuğun alanlarını ya öğretmediler size ilkokulda ya da öğrettilerde o olmayan beynin buna basmıyor Gel len buraya

Yorumu uzatmazsan Mithat sevinirim.
Hadi bu seferlik uzatmıyorum, ne de olsa koyduk bir yerine tekmeyi, biraz da tören yapalım Gülücük


#5
Forumda ban yememeni tamamen forumun ilgisizliğine bağlıyorum. ve ayrıca forumdan gitmene çok sevindim. @Kroxi  sanırım çevrendeki arkadaşların da seni sevmediği için sürekli buralarda takılarak zaman harcıyorsun. kimseyle tartışarak eline birşey geçmez ayrıca "*r*spu Ç*c*uğu" Kelimesini sansürliyerekte olsa söylemen senin ne kadar iyi birisi olduğunu gösteriyor. (Bu arada adını herkes duydu iyi prim yaptın.)


#6
Hala ban yemedim, amacınıza ulaşamadınız genç adam. Uzatınca büyüklerine gerekli cevabı ağzına tıkadığımda gidip konu açıp şikayet ediyor seninde en baba yapabileceğin böyle bişey.

Bu dediğim şey, arkadaşından dayak yiyip babasını çağırmak ki sizin yaptığınızla bunu bağlarsak benden dayak yiyen sizlersiniz daha sonrasında babanızı çağıran kişiler Gel len buraya

Hukuk Müşavirliği nedir önce git öğren o küçük beynine sok, sonra gel bir üst yorumdaki gibi boş yorum at Gel len buraya


#7
Son Düzenleme: 14-04-2019, Saat: 18:39, Düzenleyen: .CrosS*. (Sebep: Bana hakaret)
Bu konuyu uygun bir dille anlatmak yerine sansürlüde olsa ağır kelimeler kullanmışsınız. Daha önce uyarıldığını düşünüyorum."g*riz*k*lıların"

bu 2 madde haricindede üstü kapalı atışmalar olmuş
dün gönderilen özel mesaj konusunda zaten küfürün açık açık belli kişinin cezai işlem talep etmesi hakkıdır. Sonuçta kişiye yönelik ailevi bir küfür edilmiş.
bu konuyu daha fazla uzatmak yerine gerekli işlem uygulandı. 2 tarafada kendi yazdıkları mesaj ağırlığına göre suç oranına göre işlem yapılmıştır. Konu kilit


#8
Konuyu uzatmayın Herkes kendi yaptıklarından sorumludur ve Söylemek gerekirse aşırı çocukça davranıp "sırf bir topluluk diye biz ceza alalım hiç proplem değil çok şükür sizin daha yazmayı bilmediğiniz savunma dilekçelerini bize okuduğumuz üniversitede 1-1 adalet karşısına çıkıp müvekkilimizi savunmayı öğrettiler." Şu cümleyi kurduktan sonra Zeka yaşını öğrenmek isterdim açıkcası benim yorumumdan sonraki yorumlarda herhangi kavga kışkırtmada Direkt olarak ceza alacaksınız. @ MawiLarq




Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Foruma Resim ve Winrara Şifre Koyma nemesiskingofcs 6 326 27-10-2019, Saat: 10:41
Son Yorum: nemesiskingofcs
Foruma Attığım Yedek Başka Foruma Atılıyor. ! RasKoLn. ! 2 270 16-06-2019, Saat: 17:37
Son Yorum: ! RasKoLn. !
Foruma ara RuHSuZ 6 386 20-11-2018, Saat: 22:18
Son Yorum: RuHSuZ
Foruma Yeni Başlayanlar,Başlayacaklar İçin Eğitici Konu muh4mmed 0 285 20-10-2018, Saat: 14:41
Son Yorum: muh4mmed

Task