Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Fikirleriniz

Anket Başlığı: Jbmenüyü
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Paylaş
75.00%
6 75.00%
Sat
25.00%
2 25.00%
Katılımcı sayısı: 8 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konu

Aklımda çok iyi fikirler var tam karar veremedim jbmenü yapıyorum satsam mi paylaşsam mı karar veremedim çok ilginç şeyler olacak içeriğinde sizlere sormak istedim

Piyasada bir sürü jbmenu mevcut genellikle hepsi edit yapıp ben yaptım diye satıyor (tabi emek olduğu için satabilir) nadir kişiler sıfırdan yazıyor kodlama dilini geliştirmek için sıfırdan yazman daha iyi olur belkide sıfırdan yazıyorsun paylaşmanı tavsiye ederim.

Yeni modlar yapmak varken neden jbmenü, tabi seni aşan birşeye girişirsen çok daha fazla şey öğrenirsin....(engine,fakemeta,xs)

Engine includesine bakabilirim fakat şu aralar biraz internet sıkıntım var o includenin beni geliştirebileceğini düşünüyorum jbmenü iptal o zaman çöpe taşıyalım zaten piyasada onlarca jbmenu var yaparsam satmayı düşünmüyorum zaten paylaşırım muhtemelen

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task