Merhaba arkadaşlar.
Yararlı olucağını düşünmekte olduğum "Facebook Kimlik Onayı"nı almayı öğreticegim. Öncelikle hiç bir sahte kimlik vs. kullanmıyacağız. Anlatıcağım adımları tek tek uygularsanız hesabınız kolay kolay tek formdan kapanmaz. Facebookta sıfırdan 2017 direk hesap açıyorsunuz 10-15 kişi ekliyorsunuz, "Hesabınız taklitten dolayı kapatılmıştır." Gibi bir kapanma meydana gelmemesi imkansızdır. çünkü 2017 hesaplar eskisi gibi birde kimlik onaysız olunca ekleme yapınca mark hemen "dur bir sen şu kimligini onayla" devam edersin diyor. Ama benim söylediklerimi uygularsanız hesabınız kapanmaz. Adımları madde madde uygulamaya başlıyalım.
1-) Bir tane facebook hesabı açıyoruz. ( Eğer eski hesap 2009-2010-2011-2012 ) yılında açılmış hesap varsa elinizde onu kullanın yoksa 2017 sıfır düz hesap açınız. Şuan yanınızda olan Kimliğinizdeki doğum tarihi ne ? örnek veriyorum, 22.03.1997 sizde kimliğinizdeki doğum tarihi neyse facebooktaki doğum tarihini onu yapın bunu yapmazsanız işe yaramaz. Bu yeni sıfır açtığımız hesaba gmailden bir hesap ekliyelim gmaildeki hesapda düz sıfır olsun yeni bir gmail hesabı açıp ekleyin.
2-) Hesapta ekleme yapmayın,mesaj gönderimi yapmayın,hesap düz sıfır açtığınız şekilde kalsın, sayfaları vesayre hiç birşeyi beğenmeyin.
3-) Whatsapptan bir arkadaşınıza hesabınızın linkini atın, "Bro beni taklitten şikayet eder misin?" şeklinde söyleyin. yeni açtığınız hesaba bu sahte hesap , bu x kişisini takip ediyor şeklinde şikayet etsin. Hesabın kapanması gerekiyor, bize lazım olan hesap kapanmasını sağlamak amacımız bu. Çünkü kimlik onayını alıcağız.
Bir süre bekledik ve hesabımız kapandı , istediğimiz oldu.
4-) Şimdi "mail" adresimize giriyoruz. Hemen form atiyim açılsın demiceksiniz. Bu adımları dediğim şekilde uygularsanız olucaktır, ama form atıp veya bu adımlardan saparsanız işe yaramaz, sonra post olarak "olmadı" demeyiniz. Mail adresimize girdik "Hesabınız taklitten dolayı kapatıldı." şeklinde bir mail görüceksiniz. Bu adımda 5. maddeyi uyguluyoruz;
5-) Kimliğimizi alıp Kırtasiyeye gidiyoruz. Kırtasiyeciye Kimliğinizin fotokopisini çekmesini istiyorsunuz. En fazla 50 kuruş felandır. Doğum tarihinin net bir şekilde gözükmesi gerektiğini söyleyin kırtasiyeciye. Sonra eve geçiyoruz. Fotokopiyi masaya koyuyoruz, Masanın üzerine fotokopimizin yanına kimliğimizi koyuyoruz. Telefonumuzdan doğum tarihi net gözükücek şekilde çekiyoruz. ( Telefonunuzun kamerasının çok çok iyi olmasına dikkat edin,eğer kameranız kötüyse annenizin,babanızın veya arkadaşınızı eve çağırıp onun telefonundan çekin. Bilgisayara yükleyin.
6-) Mail adresine tekrar girip "hesabınız taklitten dolayı kapatıldı" mailine giriyoruz. Bu maile Az önce masaya koyup kimliğimiz+fotokopisini bu maile yanıtlıyoruz. Şu şekilde yanıtlıyorsunuz;
Merhaba Facebook, Sizlere devletim tarafından verilmiş kimliğimi yolluyorum. Bir an önce bu hatayı düzeltiniz..
HESABINIZIN ADI
HESABINIZDAKİ DOĞUM TARİHİ
+
Kimlik+fotokopiniz.jpg
Şeklinde yolluyoruz. Bir form veya başka mail "Sakın" yollamıyorsunuz. Sonra 2 gün maile vs. girmeyiniz. 2 gün sonra girdiğinizde yukarı adımları sorunsuz yaparsanız "kimliğinizi onayladığınız için teşekkür ederiz." yazıcaktır." Artık kimlik onaylı hesabınız var biri girip şikayet etsede, form atsada kolay kolay kapanmıyacaktır, Artık ekleme yapabilir mesajlaşabilirsiniz!
Ben bu şekilde günde 5 tane hesaba onay aldığımı bilirim. Yukarıdaki adımları sorunsuz uygulayın.
Kolay gelsin,konu anlatımı bana ait değildir.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Anket Başlığı: Yararlı mı? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Evet. | 3 | 75.00% | |
Hayır. | 1 | 25.00% | |
Katılımcı sayısı: | 4 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
TheFlash | 0 | 269 |
09-07-2019, Saat: 19:59 Son Yorum: TheFlash |
||