Selamün aleykum hayırlı günler. Gençler dün bir kavgaya şahit oldum yaşı 18-19 arasında dövüşen iki kişi yumruk kavgasında ikiside birbirine sallıyor iyi hoş, birinin attigi yumruk diğerini yere düşürmeye yönelik diğeri de gelişi güzel atıyor. Bu gelişi güzel atan kişiye diğer arkadaş vurdukça yere düşüyor gibi oluyor. Ve yediremeyip SAÇINDAN YAKALIYOR SAÇINI TUTUNCA DİĞERİ DAHA KONTRA İŞİ BİLİR ŞEKİLDE OYNADIĞI İÇİN NE OLDUĞUNU ANLAMİYOR. DİĞER KİŞİ UZUN SAÇLI OLDUĞU İÇİN SAÇLARINI BAĞLAMIŞ ( PLANLİ GİBİ GELDİ BANA ) Yumruk kavgasında saç tutup vurmak yüzde kaç adalettir? Herkes güzelce fikirlerini belirtirse sevinirim. Benim Görüşüm kız gibi kavga etmeye çalışmış arkadaş yedirememis ki kendine saça bulaşmış. Soruyu şöyle yonelteyim amatör bir sporda HASSAS NOKTALARA Girmek ne kadar doğru ne kadar adamlık?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
O an kimse saçmış , oymuş buymuş baktığını sanmıyorum kabaca tabiri allah ne verdiyse ne gerekiyorsa o onu açmış sanırsam adamlık kelimesine o anda bakildigini düşünmüyorum yüzde istemişsin benim buna verceğim oran %60
Bir elle saçı tutup bir elle vursa yine iyi, iki eliyle saçı aşağı çekiyor ( kafada bu nedenle kalkmıyor tabi ki ) Bacak darbesiyle de geciriyor yuze saçı tutarak yapması bunu diğer kişiyi etkisiz hale getiriyor erkek kavgasında ( PROFESYONEL KAVGALARDA BİLE BU YAPİLMAZKEN ) Yaptıgı benim Görüşüm adamlık değil. Erkek erkeğe kapışıyorsun sonuçta kız kiza değil
Konuyu yanlış anlamışım ben tek elle saçını tutup yumuk attığını sandım iki elle saç çekmesi dediğin gibi önceden düşünmüştür bencede ancak o an sinirden veya heyecandan ne yapcaginida şaşırmış olabilir
Bence kavga kavgadır nasi dayak yedildigine attigina bakilmaz.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi