Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

el başı dokunulmazlık

Konu

sw ye yüklenen korumalar yani el başı dokunulmazlık 10 saniyelik falan, hiçbirisi etki etmiyor, tw verdim bilen birisine oda anlayamadı, hep en fazla 2 saniye oluyor, başkasına da deneiş 6 7 tane onda bile en fazla 5 saniye olmuş, peki bunlar neden olmuyor, o kadar sma larıda kontrol ettim ve ettirdim bir sıkıntı yok ama çalışmıyor,önceki sw de kullandığım pluginler bunlar ve bunlar arasında el başı dokunulmazlık olmadığı halde 10 saniye koruyordu

KOD: TÜMÜNÜ SEÇ
Kod: (Tümünü Seç)
Kod:
NoKillZones.amxx
teleport_zones.amxx
freeammo.amxx
baslangicpara.amxx
surf_ski_2_jailremover.amxx
bullet_damage.amxx
Map_Spawns_Editor.amxx
otoawp.amxx
elbasısay.amxx
kill_assist.amxx
otoafkkickleyici.amxx
KillAsistEditCSmiLeFaCe.amxx
NoKillZones1.amxx
admin_tag.amxx
admin_tag1.amxx
admin_pelerin.amxx
admin_mark.amxx
elsonumuzik100.amxx

şimdi bunları plugin olmadanda başka bir yerden halledebiliyormuyuz, yoksa plugini aktif hale getirmek için başka birşeymi yapmam gerekiyor çünkü saydan yazı geçiyor 10 saniye koruma aktif ama olmuyor.

sv_sp xx bu xx i kaç yaparsanız öyle olur.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Başı Boş Atlar Muhabirlere Saldırdı! İnanılmaz gelişme! Emre Özdemir 0 251 09-09-2018, Saat: 11:26
Son Yorum: Emre Özdemir

Task