Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Cem Korkmaz İntihar Mı Etti !?

Konu

1987 Bursa doğumludur. Cem Korkmaz 145 cm boyunda, 40 kilo olup saç rengi sarıdır. Göz rengi ise Mavidir.

İlk ve Orta öğretimini Bursa’da tamamlayan Cem Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Kendisi şuanda youtubeda oha diyorum! ve yapyap kanalında sunuculuk yapmaktadır. Geçmişinde ise bir çok filmde, dizide ve reklamda rol almıştır. Cem Korkmaz şuan İstanbul/Mecidiyeköy’de ikamet etmektedir.

[Resim: 12924375_1699495923643760_51074437078401...e=5A71A47A]

Aynı zamanda usta oyuncu Muhittin Korkmaz‘ın oğludur. Muhittin Yılmazı bir çoğumuz G.O.R.A filminden hatırlamaktayız.

Cem Korkmaz’ın Rol Aldığı Dizi ve Filmler;
A.R.O.G, Bekle Beni Yarın, Recep İvedik 4,  Diğer Yarım, Bizim Ev
Cem Korkmaz’ın Oynadığı Tiyatrolar;
Düşsefer, Ziggurat Ya Da Piçler, Clown Sketch
Cem Korkmaz’ın Oynadığı Reklam Filmleri;
TTNet Vitamin
Ölümü Hakkında 
Sosyal Medya hesaplarından 3 gündür haber alınamamakta ve bir çok kişinin hakkında kötü şeyler duyduğuna dair bir duyum var.İnsanların aklında Cem Korkmaz Öldümü ? Sorusu yer almakta.Konuyla ilgili herhangi bir detay bulunmamakla birlikte araştırılmaya devam edilmektedir.

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
Kendisi şuanda youtubeda oha diyorum! ve yapyap kanalında sunuculuk yapmaktadır. Geçmişinde ise bir çok filmde, dizide ve reklamda rol almıştır. Cem Korkmaz şuan İstanbul/Mecidiyeköy’de ikamet etmektedir. ?

Ama İntihar Söz Konusu Tam Belli Olmamış Olabilir Ama . Devamını Zamanla Anlayacağız.

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
Samet kanka intihar etti kesin bilgi

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Vay bee ne çok severdim recep ivedik 4 te oynamıştı bide

İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Katalonya tek taraflı bağımsızlık ilan etti! Merkezi Hükümet Katalonya parlamentosunu Emrullah* 3 541 28-04-2018, Saat: 15:17
Son Yorum: BarisKarademir
Cem Korkmaz Intihat Etti allah Rahmet Eylesin !RehaReiz! 12 1,300 23-04-2018, Saat: 12:16
Son Yorum: FakoT

Task