Bonzai + Bira + Kumar
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 06-11-2017, Saat: 19:55, Düzenleyen: !RehaReiz!.
Manyak Geri Dondu Kacin jdkhxbsbd
Senin Mapper Olman Mumkun Degil Cidiiyim Nasil mapper Oldun Bizede Sole De Bizde Olak djwh
Senin Mapper Olman Mumkun Degil Cidiiyim Nasil mapper Oldun Bizede Sole De Bizde Olak djwh
REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Hayatında kaç kere bonzai gördün çeşitlerini biliyormusun ? bonzai adının nerden geldiği felan
Malmısın la ne olacak içince :d Yani mantıklı düşün ben bunu içiyorum fakat bu bana ne yararı dokunacak
Forumun delisi
@realkingaming Gel yanıma yapayım bir sigara ucu sonra konuşalım.
Bonzai'nin adı bonsai ağacından gelmektedir kimyasal sprey sıkıp içiyorlar bakıyorlarki kafa yapıyor bonzai dediğin şey kimyasalların esrar tütün gibi şeyler'e emdirilmesiyle yapılan bir maddedir adı ağaçtan gelmektedir.
Bonzai'nin adı bonsai ağacından gelmektedir kimyasal sprey sıkıp içiyorlar bakıyorlarki kafa yapıyor bonzai dediğin şey kimyasalların esrar tütün gibi şeyler'e emdirilmesiyle yapılan bir maddedir adı ağaçtan gelmektedir.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Durduk Yere Uyarı ALmak | BogiReisHD | 2 | 453 |
08-09-2018, Saat: 19:22 Son Yorum: TheNighTMoRe |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi