Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Captain Marvel 2019

Konu

8 Mart ta vizyona giren kaptan marvel filmine dün sinemada izledim marvel hayranı ve yakından takip eden biri olarak giderken filden beklentım düşüktü fakat  beklentımın üstünde bir film güzeldi sarıyor gitmenizi tavsiye ederim.

hem komik esprili hemde aksiyon sahneleri ile güzel bir film.

marvel evrenının en güçlü kahramanı captan marvel Gülmekten Ölüyorum hayranı oldum

nete düşmüş paylaşıyorum isteyen izleyebılır fakat görüntü kalitesi düşük.

https://www.fullhdfilmizlesene.net/bilim...in-marvel/

[Resim: fullhd-kaptan-marvel-captain-marvel.jpg?...9625384705]

today is the first day of the rest of your life
İlk çıktığı seansta sinemasına gittim ancak beklentimi karşılamadı sadece sonu güzeldi

(10-03-2019, Saat: 16:31)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk çıktığı seansta sinemasına gittim ancak beklentimi karşılamadı sadece sonu güzeldi
1995 yılında geçiyor film çok fazla bişey beklememek lazım fakat fury nın geçmişinin ve captain marvel in geçmişini ögrenmış olduk meğer ilk yenılmez captan marvel imiş. Gülmekten Ölüyorum after credits güzeldi avengers 4 spoiler

İlk yenilmez captan marvel değil kaptan amerika ilk yenilmez :S

hayır ilk yenılmez captan marvel Gülmekten Ölüyorum avengers ismide captan marvel dan geliyor sonunda fury koyuyor

(10-03-2019, Saat: 16:35)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hayır ilk yenılmez captan marvel Gülmekten Ölüyorum avengers ismide captan marvel dan geliyor sonunda fury koyuyor
Kaptan amerika: 4 Temmuz 1918

Marvel'in süper kahramanı kaptan amerika sonrasında hangisi tam bakmadım ancak captan marvel ya 2 yada 3. sıradadır.

mr. sinemax bile öyle diyor yaaavvv uzatma ilk yneılmez captan marvellllll

İlk yenilmez derken ilk yenilmezler üyesi olarakmı bahsediyorsun yoksa ilk süper kahramanmı?

+güncel.

İlk yenilmez Kalkanlı Sarı Saçlı Yahışıhlı Steve Rogers

Tekrar Görüşmemek Üzere.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task