Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Büyük Değişim .

Konu

Birde ek olarak, mesela 950 post kasınca süper üye olabiliyorsun, bilmiyorum olacak kişiye direk mi veriliyor yada ne bilip bilmediği inceleniyor mu ama post ile onların olması bir değişik, yani süper üye de gönüllü destek yazıyor, fakat adam birşey bilmeyip de oralara geldiyse değişik olur, yine de siz bilirsiniz.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Bizim Yetkilerimiz Neden gitti ?

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
@Epslion Tasarımlar yapılmakta isimler önceden Veri tabanı için hazırlanıp hazıda bekletiliyor.
tüm sistemler bir anda yüklencektir ve güncellencektir.

Bunu Neden Bize Yapıyorsunuz Gülmekten Ölüyorum

@ MawiLarq ben web tasarımda uzmandım ancak yetkim düşürülmüş teşekkürler Gülücük

İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
BÜYÜK TASARIM ETKİNLİĞİ MuhammeDesiqn 4 332 05-07-2019, Saat: 14:39
Son Yorum: MuhammeDesiqn
BÜYÜK GÜNCELLEME | DiyoCO.COM MawiLarq 13 801 15-02-2019, Saat: 00:59
Son Yorum: Aoki
Ts3.AmaciOlmayanTayfa.COM ADRESİNDE EN BÜYÜK ÇEKİLİŞ! Fahri 7 497 20-01-2019, Saat: 20:08
Son Yorum: muh4mmed
YENİLMEZLER 4 | Büyük yıkım - Fragman MawiLarq 1 325 08-12-2018, Saat: 17:54
Son Yorum: muh4mmed
Büyük Forum Güncellemesi Hakkında | 16 Ekim 2018 MawiLarq 9 519 18-10-2018, Saat: 22:13
Son Yorum: Demirhann

Task