Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

2. Açılcak forumumuzun Adı

Konu

Son Düzenleme: 18-11-2017, Saat: 19:18, Düzenleyen: MawiLarq.
CSAilesi.COM Ekibinden 2. Proje Çok yakında hizmetinizde olucaktır.
Site adını açıklamıcağım , yeni açılcak olan forumdaki Counter Strike , Team Speak 3 bölümleri CSAilesi.COM Tarafında yönlendirilcektir.

Yeni açılcak forum ne üzerine olucak diğenler için ;

Yeni forum (r10,wmaracı) forumları gibi genel forum olucaktır web , sanal , hack dünyası , yazılım dersleri ağırlıklı olucaktır

Yönetim Ekibi ;

Yeni açılcak forum CSAilesi.COM 'dan bağımsız işlicektir şuanki hiç bir yetkilimiz orda yetkili olamıcaktır. Genel yönetim kadrosunda 3 kişi şuanda mevcut durumda bu sayı açılmadan 5 kişiye sahiplenip sadece moderasyon görevlisi alımı olucaktır.
Çok sıkı yönetilcek olan bir yönetim ekibi olucağına güvenebilirsiniz. Tecrübemiz var #CSAilesi ' forumunu tr 1. hale getirdik allahın izni ila yeni forumumuzuda aynı şekilde tr addaha dünyada hatrı sayılır yerlere getirceğiz emin olabilirsiniz

Still / EK Bilgi ;

vBulletion ' tasarım olucaktır. Tema yeşil , kahverengi , siyah , beyaz ağırlıklı hafif renkler seçiceğiz ve gözünüzü en az şekilde yormaya çaba gösterceğiz.

Başta konu paylaşma olmak üzere çok ağır şartlarla üyelik alıcağız üye kazanmak için değil konu sayımızı yükseltmek için çaba gösterceğiz burdan duyurularım üyelik kayıtları belirli süreler addaha çoğunlukla kapalı olucaktır. Yaş ortalamasını yükesk tutmak için üyelik alımlarını sadece gece aralıklarında bile yapma olağını olucaktır. Açılınca baştan üyelik kapmanızı öneririm.

[ NEW ] Yeni Site Alan adı ( Açılışı yapılmadı , açılınca bu linkten olucaktır ) ;

webdiyo.com / WEBDiyo.com / Kısaltması : Diyo 
#DiyoEkibi. : )
Akılda Kalıcı.

Desteklerinden Dolayı Başta ÖmürTech 'e ve tüm destekçilerimize teşekkürer ederiz.
CSAilesi.COM  Ekibi #DiyoEkibi

Kazamız Mübarek Olsun. İnşAllah.

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
Hadi Bakalım.;

' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '
Hack Dunyasi Dedin Kafam Yerine Geldi <3

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Son Düzenleme: 18-11-2017, Saat: 19:14, Düzenleyen: Aconyonn.
YENI FORUMUMUZ HAYIRLI OLSUN DEMEK KALIR BIZEDE Gülmekten Ölüyorum

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
WEBDiyo.COM Ne Zaman açılcak/Aktif Olucak ? MawiLarq 7 858 28-04-2018, Saat: 15:38
Son Yorum: BarisKarademir

Task