Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

125 Liralık Ticketi veriyorum

Konu

Arkadaşlar oyunyoneticisi hesabımda 125 lira var fakat iade etmiyorlar paramı bende artık server falan almayacağım için ticketimi satıyorum 70 80 lira veren varsa 125 liralık ticketimi vericem gider sw falan alırsınız kendinize oynarsınız 125 liralık ticketi niye 70 80 e satıyosun diye soran olursa 125 liranın içinde bi kuruş param yok hep adminlik yöneticilik satarak birikmişti server alıcaktım vazgeçtim parayıda iade etmiyorlar almak isteyen varsa özelden yazsın direk vereyim mail dahil.Ya da serverine parayı gönderebilirim

Bu arada takas yapmıyorum 70 80 lira verene direk vericem ticketi özelden yazın numaramı verebilirim güven açısından

Ben oyunyoneticisi sw kullanmam oyunyoneticisi hediye server verse bile kullanmam cop bosa zaman kaybi tutmaz ayrica ayrica para yk

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Son verip kendimi yazılıma veriyorum :) MawiLarq 9 3,484 24-12-2019, Saat: 20:01
Son Yorum: Kulak Çek
SON VERIYORUM Hüseyin Orkun 8 449 15-12-2019, Saat: 22:10
Son Yorum: By.KinG
4 Adet Sinusbot Veriyorum TheNighTMoRe 1 281 26-07-2019, Saat: 09:44
Son Yorum: REDTEK

Task