Sizce bundan 10 yıl sonra 2029-2030 yıllarında Cs 1.6'da neler olur,neler değişir? Hangi klanlar kalır? Oyun biter mi. OYT,CSD firmaları ne hale gelir?
Hadi bakalım beyin fırtınası.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Oyun bitebilir.
Çocuklar oyunu bırakır bizde rahat bi nefes alırız belki.
Kimbilir..
Çocuklar oyunu bırakır bizde rahat bi nefes alırız belki.
Kimbilir..
I Just Burning Myself
?♏♒♏■■♏❍♏ ♑♓⧫ ◻◆⬧⧫
?♏♒♏■■♏❍♏ ♑♓⧫ ◻◆⬧⧫
Doğru Söylüyor Adam Adem Akcan Her Zaman Haklı
Son Düzenleme: 02-07-2019, Saat: 14:59, Düzenleyen: BlackAngel.
Gelecek nesilden bahsediyorum.
Warband gibi yani oynuyosan anlarsın
Warband gibi yani oynuyosan anlarsın
I Just Burning Myself
?♏♒♏■■♏❍♏ ♑♓⧫ ◻◆⬧⧫
?♏♒♏■■♏❍♏ ♑♓⧫ ◻◆⬧⧫
Oyt kalır ancak başka firma olarak devam diğe düşünüyorum ve 1.6'nın oyuncusu kalmaz sadece nostaji olsun diğe arada oynanır
Cs:go’ya büyük bir güncelleme gelmediği sürece 1.6 böyle devam eder,tabi kullanıcısı azalır ama yaşı 25,30 olan insanlar oynamaya devam eder diye düşünüyorum,oyt csd’dan Daha iyi olduğu içinde csd bitecek diye düşünüyorum oyt firması kalır.
Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
dünden daha iyi olmaktır..
Son Düzenleme: 02-07-2019, Saat: 17:59, Düzenleyen: ademakcan.
(02-07-2019, Saat: 15:23)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyt kalır ancak başka firma olarak devam diğe düşünüyorum ve 1.6'nın oyuncusu kalmaz sadece nostaji olsun diğe arada oynanırOyuncu sayısında azalma zaten illaki olur. Fakat OYT'nin CS 1.6 Sunucu işinden çıkcağını sanmam. Ek hizmet sağlayıp farklı oyun sunucularını kurar,hizmet verir.
(02-07-2019, Saat: 15:32)muh4mmed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cs:go’ya büyük bir güncelleme gelmediği sürece 1.6 böyle devam eder,tabi kullanıcısı azalır ama yaşı 25,30 olan insanlar oynamaya devam eder diye düşünüyorum,oyt csd’dan Daha iyi olduğu içinde csd bitecek diye düşünüyorum oyt firması kalır.CSD yasaklamalar olsun vs. vs. Birçok insan şikayet ediyor, ek olarak OYT zaten her konuda kaliteli,destek ticket olsun vs 1-0 önde olduğu için CSD sunucuları OYT taşınıyor.
10 yıla CSD kalmaz diye düşünüyorum
(02-07-2019, Saat: 17:29)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kim bilir yeni CS Serisi Çıkar umarım 1.6 Devri BitmezCs 1.6 Devri bitermii bee
Gelecekte 1.6 bile kaldıramayacak yazılım işletim sistemi çıkabilme ihtimali %100, 2020 yılında nasıl flash oyunları kökten bitiyorsa.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Counter-strike 1.6 CS:GO moduna hangisini kullanmalıyım. | RuHSuZ | 17 | 809 |
16-01-2019, Saat: 13:21 Son Yorum: RuHSuZ |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi